שלום אני חדש כאן

קוציני

New member
שלום אני חדש כאן

הגעתי לכאן בשיטת "חבר מביא חבר" אני משוגע סיקסטיז ביטלס כמובן ,רולינג´ס וכו´ מקווה להנות כאן. שאלה : האם גם אתם מרגישים פיספוס שלא חייתם את השירים של הסיקסטיז כשיצאו לאויר העולם ?

גלי®

New member
ברוך הבא !!! קבל ../images/Emo24.gif ו../images/Emo142.gif !

אני לא דוגמה ....אני ילידת שנות ה60 ..... כך שאני לא מרגישה כזה פיספוס ....

את ילידת שנות ה-60?!../images/Emo2.gif

ואווווו אני מקנאהההההה
אממ ממ באיזה שנה נולדת? if u dont mind me asking

גלי®

New member
אין כ"כ מה לקנא ... זה בסכ"ה אומר

שאני יותר זקנה ...
אני ילידת 66 , אבל אמא שלי היתה מעריצה ענקית של אלויס , קליף ושאר החבר´ה , כך שאצלנו בבית , שנות השישים לא הסתיימו ב1970 ...

אמממ..

אני לא מרגישה פיספוס אבל מאד מאד מאד מקנאה באנשים שחוו את כל התקופה ביכלל..
אממ מי אתה? ספר על עצמך.. גם אני חדשה פה אגב..

קוציני

New member
ככה

אני לא יודע כמה אפשר לספר אבל אני מאוד אוהב מוזיקה בעיקר סיקסטיז ורוקנרול קלאסי (יותר שנות השבעים) ומוזיקה עיברית (אבל זה כבר שייל לפורומים אחרים) ביטלמני לא קטן ולכן אתם בוודאי יכולים להבין כבר מה הצבעתי בסקר.

עוד פריק של הביטלס..

כאילו שחסרים פה.. חח סתם זה בצחוק
פשוט שנראה לי שכשהרבה אנשים שומעים את המילה סיקסיטיז הם ישר חושבים-ביטלס, אבל יש עוד המון להקות וזמרים טובים לא פחות (ואולי יותר) בכל מקרה, על טעם ועל ריח אין להתווכח (
) הלא כן?

קוציני

New member
אכן

אני אוהב מאוד את הביטלס אבל כתבתי שגם רולינג´ס ועוד להקות וזמרים שעשו מוזיקה מופלאה בתקופה המופלאה הזאת (פלא שהיום עושים רק שיחזורים ?)

גלי®

New member
שששש.... אל תספר לילדים של היום שאת

מה שהם שומעים כיום , ההורים שלנו שמעו אז , בגירסה יותר הרמונית ...

חח זה לא גילוי מרעיש כל כך ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, גלי-> אני בכל זאת מקנאה!! הייתי נותנת הרבה דברים כדי להיות "זקנה" כמוך ולחוות אפילו טיפל´ה מה תקופה ההיא..

קוציני

New member
יש בזה משהו

כי כשהייתי ילד על הפטיפון (למי שזוכר ) התנגנו הביטלס היום מתנגנת לה מוזיקת ראפ ,האוס או השד יודע מה ,ממש עוני תרבותי.

לא עוני תרבותי אלא...

התפתחות של המוסיקה.. לרעה או לטובה.. זה צפוי שדברים כאלה יקרו כך לדוגמה אומנים שיוצרים הרבה זמן באיזשהו שלב בחיים שלהם הם מתבגרים, אם רוצים בזה או לא... אין מה לעשות, אנחנו חיים במאה העשרים ואחת ואחד ההשלכות של זה זה התפתחות, אם במוסיקה או בטכנולוגיה או ברפואה.. הדבר היפה הוא שכל אחד ראשי לבחור להאין לאיזה מוסיקה שהוא רוצה וכמו שלך נראה שהאוס וטרנס וכל זה זה עוני תרבותי אנשים אחרים לא ממש מתחברים למוסיקה שאתה שומע זה הכל ענין של תפיסה והתחברות כולנו שונים וכולנו שווים קלישאתי ככל שזה יהיה

קוציני

New member
לא טענתי לרגע להיותי אובייקטיבי

יכול להיות שמי ששומע מוזיקה קלאסית ואופרות יטען שאני עני תרבותית לי יש את הפרספקטיבה שלי והיא טוענת שאין במוסיקה (אם אפשר לקרוא לזה כך) שעושים היום ולא כלום - ריקנות פרופר.

גלי®

New member
האמת ? (אני מתכופפת לתפוס מחסה!!!)

יש משהו מאד "משחרר" , נגדיר את זה , בלשמוע מוסיקה "של כלום" ... ולפני שאתה נכנס בי , אני מסבירה : מוסיקה כזו היא "גרעינים למח" ...משהו שלא צריך להתאמץ בגללו ... כמו לראות איזו סדרה מטומטמת בטלויזיה , פשוט בשביל לראות משהו זז על המסך ...בלי לנסות להבין ולהתעמק יותר מידי ... מבין את כוונתי ...?

קוציני

New member
חס וכרפס

אני לא נכנס באף אחד it´s a free country זה כמובן ענין של טעם וכידוע על טעם ועל ריח וכו´..

גלי®

New member
מה שאני אומרת , בעצם , זה שבין

שמיעת אופרה אחת לשניה , צריך לשמוע גם קצת בריטני ספירס , בשביל לנקות ת´אבק מהבפנוכו של האוזן (ולהיפך , כמובן !!! )....

למעלה