שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן

שלום אנשים יקרים אתם בעיניי האנשים האמיתיים אשר אינם פוחדים להתעמת עם מחשבותיהם באשר הן לא חשוב מה השלכותיהן. אני חרדי נשוי בסביבות גיל ה 25 מחזיק לקראת סיום תואר ראשון באונ' מוכרת (מאז ומעולם היתה בי הנטייה לעשות הפוך ממה שאומרים לי). אני לא מאמין באלוהים ולא טוב לי בכלל עם סגנון החיים שלי היום,למרות שאשתי יודעת מה מצבי,היות ועדיין אני משחק ברמה מסוימת מול המשפחה, ישנם דברים שכתוצאה מכך שכלפי משפחתי אני חרדי איני עושה לדוגמה איני מחלל שבת למרות שאני מרגיש אידיוט על כך שאני שומר שבת בזמן שאין לי ולו אחוזון אחד של אמונה,וכן לצום ביום כיפור וכיוצא באלו דברים. הסיבה שאני עדיין שומר על הדברים האלו היא שאני די בטוח שברגע שאפי' הקשר הקלוש,הלא אמיתי הזה, יפסק אני לא אוכל לחיות כחרדי אפי' לא לרגע אחד מפני שמטבעי איני יכול להסתיר דברים כאלו. אך מאידך גיסא כל יום שעובר ובפרט לאחרונה מכניס אותי לסוג של דיכאון ואף אדישות כלפי החיים יען כי איני חי את החיים כפי שבאמת אני רוצה לחיותם. למותר לציין שמחשבה על עזיבת הדת מקננת במוחי וממאנת להרפות אך אני די חושש מצעד כזה ולעיתים כשאני מדמיין את התהליך , פחד משתקני. בבקשה עוצו לי עיצה איך להתמודד עם המצב הזה. תודה רבה.

למעלה