שלום אני חדש כאן גרוש בן 36 מסודר מעוניין בבחורה טובת לב לפרק ב מוצלח.
C crossroad10 New member 3/11/07 #1 שלום אני חדש כאן גרוש בן 36 מסודר מעוניין בבחורה טובת לב לפרק ב מוצלח.
C cheshire9 New member 4/11/07 #3 ניסוח מחדש : " גרוש רב און בן 36 מחפש גרושה מדליקה למטרות ברורות מאליהן " נראה לי שזה יביא מספיק פניות .......
ניסוח מחדש : " גרוש רב און בן 36 מחפש גרושה מדליקה למטרות ברורות מאליהן " נראה לי שזה יביא מספיק פניות .......
C crossroad10 New member 4/11/07 #6 כן אה? אני לא מבריק בניסוחים כובשים בכל אופן הרעיון הרבה יותר תמים ממה שאולי זה עשוי להישמע. קיצר, מחפש אשה לחיים.
כן אה? אני לא מבריק בניסוחים כובשים בכל אופן הרעיון הרבה יותר תמים ממה שאולי זה עשוי להישמע. קיצר, מחפש אשה לחיים.
מ מיצה נבים New member 4/11/07 #4 מסודר... מעוניין... נראה לי שהבנות פה צריכות יותר פרטים, כמו למשל- בדגלאס כבר היית? איך אתה מזייף בקריוקי? ברוך הבא, בהצלחה בחיפושים...
מסודר... מעוניין... נראה לי שהבנות פה צריכות יותר פרטים, כמו למשל- בדגלאס כבר היית? איך אתה מזייף בקריוקי? ברוך הבא, בהצלחה בחיפושים...
C crossroad10 New member 4/11/07 #5 מה לי ולמקומות האלו? אני ילד טוב לא בליין. מקסימום יושב מול הים ומעופף... את האקשן אני שומר למקומות שבאמת כדאי להשקיע בהם
מה לי ולמקומות האלו? אני ילד טוב לא בליין. מקסימום יושב מול הים ומעופף... את האקשן אני שומר למקומות שבאמת כדאי להשקיע בהם
C crossroad10 New member 4/11/07 #8 לא..אני רומז שאני באאוט טוטאלי אם ניתן לקרוא לזה רמז בכלל...מה יותר מפורש מזה? אתן ילדות רעות בלי קשר
לא..אני רומז שאני באאוט טוטאלי אם ניתן לקרוא לזה רמז בכלל...מה יותר מפורש מזה? אתן ילדות רעות בלי קשר