שלום אני חדש כאן

ה ח מ ו ר

New member
שלום אני חדש כאן

סוף סוף גם יש לי מחשב ואני חולה על יהודה פוליקר. אבל אני עוד מעט בן 44 אז אפשר גם להיות חבר? מה צריך לעשות בשביל שאני יהיה חבר כאן? אה שכחתי גמר חתימה טובה.

קוקי500

New member
חשבתי טעית בכינוי

גם אני י חדשה אני סיגל 34 לטעם טוב אין קשר לגיל

illani

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברוכים הבאים

ובאשר לגיל - אתם לא הכי קשישים' כאן. אז תרגישו לגמרי בנוח. ובאמת לטעם טוב בכלל, לעניינים שבלב, ולאהבה ליודה בפרט - אין להם גיל. שתהיה לכם חתימה טובה ומועדים לשמחה.

איתן 990

New member
אני הולך לפתוח בית אבות

למעריצי יהודה פוליקר שמו יהיה: בית הורים "הבוזוקי" מתופף הבית: אלי חדד בסיסט הבית: בנג'ו קימחי גיטריסט הבית: יחיאל אמסלם אחות הבית: יהודית תמיר יהודה פוליקר יהיה שף הבית כל הקשישים ישבו ויעלו זיכרונות. והגולשים הצעירים יבואו לבקר אותנו איזה כייף. כל אחד יביא גיטרה אפשר בלי מייתרים כי גם ככה נשכח לנגן בהן. הכישורים הדרושים: מעל גיל 30 ולא לשכוח את המילים של 50 שירים של המלך ברור?

איתן 990

New member
כל הכבוד לך על הכינוי

גם אני עוד מעט סוגר 43 באפריל. תרגיש נח בקשר לגיל, החברה הצעירים שגולשים כאן יש להם תואר שלישי של האיש והאגדה י ה ו ד ה פ ו ל י ק ר סליחה על השאלה איך הגעת לכינוי ה ח מ ו ר ? אח שלי שגם הוא גולש כאן לפעמים והכינוי שלו התרנגול הירוק, אולי אתם קרובים?

ה ח מ ו ר

New member
תסגור תסגור גם אני סוגר תבסטה

גם לי יש תואר בהכנת פלאפל מאוניברסיטת אבו חומוס. אני מזמין את כולכם אלי לבסטה בטיילת מלכת שבא יש לי את הפלאפל הכי טוב באילת. לכינוי שלי הגעתי מהמורה לחשבון. יש לך אח תרנגול? באיזה גן {חיות} הוא למד? {אל תעלב בן אדם אני שרוט במוח חבל"ז} עד היום לא מצאתי פסיאכייטר שיטפל בי. אולי אתה מכיר אחד כזה?

איתן 990

New member
ערב טוב לך אדוני ה...

את האמת גם אני רציתי להתקבל לאותה אוניברסיטה מפורסמת אבל לא קיבלו אותי כי כיתה ג עשיתי 3 פעמים. באמת אכלתי פלאפל באילת אבל במנה היו רק 6 כדורים ולא שמונה.והטעם היה של משחת נעליים. ואחי התרנגול היה בגן {חיות} של ג'מילה גם לי היה הכבוד להיות מתלמד באותו גן חיות בקשר לפסיכייאטר גם אני לא מצאתי עדיין משהו שיטפל בי. אתה מזמין אותנו אליך לפלאפל? לא כדאי לך אני רומני כלום לא ישאר לך בבסטה רק את חשבון החשמל שלא שלמתי. להעלב? היית רוצה. יש לי שריטה מאוד גדולה במוח. טוב גדלנו בקרית חיים אתה מבין? ולפי הסקרים יצא רק אחד נורמלי משם אתה יודע מי? טעית זה לא אני. היחיד שיצא נורמלי זהו המלך י ה ו ד ה פ ו ל י ק ר . שתהיה לך שנה טובה אדוני ה... ותמכור הרבה פלאפל {אבל תחליף את הטעם ותוסיף עוד 2 כדורים {ולא אקמול} יש?

ה ח מ ו ר

New member
כניראה שאחלת קובה רומנית

אתם הרומנים זה לא עם זה מקצוע. אתה שואל אם אני מזמין אותכם אלי? שהחמור מבטיח החמור מקיים. אני מזמין את כולכם אבל אתה משלם. גלדתם בקרית חיים? ואתה חושב שאני חשבתי שאתה הכי נורמלי??? היית רוצה.הייתי בטוח שרק פוליקר יצא משם נורמלי. שמעתי שלמי שאין אישור מפסיכייטר אסור לו להסתובב לבד בקרית חיים אחרי שעה 8 בערב. ראיתי שאתה רוצה לפתוח בית אבות. מי יתן לך רשיון לפתוח בית אבות? אתה תגנוב לנו את הכסף ותברח וגם תגנוב לפוליקר את הבוזוקי. ילה אח שלי אני חייב לרוץ הקליינטים מחכים.

איתן 990

New member
תודה על הברכות לשנה החדשה

אתה צודק שהרומנים זה מקצוע בקשר לאישור להסתובב בקרית חיים אני באמת לא יודע בשנת 1982 ברחנו מהקריות לחיפה. ובקשר לבית אבות,איך אתה רוצה שאני יגנוב לך את הכסף? עד כמה שאני יודע אתה כולה מוכר 3 מנות ביום. ועושה בייביסיטר לדולפינים אצלכם בריף הדולפינים.אז איל מה לגנוב אצלך יה סחבי. שמעתי שהיית תינוק אחלפת לעצמך חיתולים ושרת לעצמך נומי נומי. אתה איילתי במקור? או שאתה מהתפוצות? בכל אופן בסוכות יש לנו איזו בר מצווה של רומנים באילת ובטוח לא יהיה שם משהו אכיל. אז נבוא לבסטה העקומה שלך ונראה מה הסיפור שלך. אבל לפני זה אני הולך לעשות ביטוח בריאות. להביא לך איזה משהו מהצפון??? וצריך לבוא עם שומר ראש? אה נזכרתי גם האח שלי התרנגול הירוק יגיע ואולי יצא ממכם איזה צמד חמד לך תדע? החמור הקטן שהלך אל הגן עיאה עיאה ילה איש אני צריך לצאת {מדעתי עוד מעט אחזור}

ilan70

New member
הפלאפל הטוב באילת...

לא הייתי מהמר על פלאפל בטיילת: קודם הייתי מנסה את פלאפל חתוכה במרכז מור אח"כ הייתי הולך על הפלאפל מהצריף הכחול בירידה בשד' התמרים (אבל הצרבת אוי הצרבת..) אח"כ הייתי מנסה את פלאפל "ג'אדי" בשדרות התמרים (סמוך לבנק לאומי) ו...אז את ה"לב הרחב" ורק אח"כ פלאפל בטיילת. אם כבר אוכל באילת "ב"ברוך הדייג" (דגים ומאכלי ים) הייתם? "המפלט באחרון" (דגים ומאכלי ים)? "הללוייה" (בישול בייתי, סיני, "על האש"), :אחלה" (סלטים ועל האש")- איכותן בדר יורד כמובן... חתימה טובה לנו וליהודה שנחתם לשנה בה יופצו כבר 2 הדיסקים...(ישראלי ויווני)

willo1

New member
חחחח

ברוך הבא

למעלה