שלום, אני חדש בפורום...

orange day

New member
שלום, אני חדש בפורום...

saluton! אני מושיק והצטרפתי לפורום הזה בגלל שאני רוצה ללמוד אספרנטו... שמעתי על אספרנטו מחבר שלי, רצינו שנינו ללמוד שפה שלישית וחשבנו על גרמנית או אספרנטו. בדקתי קצת וראיתי שאספרנטו היא שפה מאוד מעניינת (ובנוסף אני מכיר מישהו שמכיר טוב את השפה אז זה גם יכול מאוד לעזור...). התחלתי את הקורס של אספרנטו ויוה ואני איפשהו שם באחד השיעורים. שמעתי על הדיסק שצריך לשלוח אי-מייל למישהו ואז הוא שולח את הדיסק אליי הבייתה... מישהו יכול לכתוב אולי את האי-מייל שלו כאן? יש עוד דרכים ללמוד אספרנטו? איפה אני יכול לדבר עם אנשים באספרנטו (לא לכתוב, אלא לדבר...)? עוד דבר אני בן 15 לומד בתיכון גלילי (כפר-סבא) אם זה מעניין מישהו... תודה ביי ביי

Respondoj al vi - תשובות בשבילך

האימייל שאליו צריך לשלוח כתובת כדי לקבל את הדיסק הוא: [email protected] או אם יש לך אינטרנט מהיר, פשוט להוריד את הקורס מהאינטרנט: http://www.cursodeesperanto.com.br/en/index.html אני לומד עם הקורס הזה כבר שבוע והוא ממש טוב! אני כבר קורא סיפורים ומצליח לשוחח עם מכר אספרנטיסט... בהצלחה!

interDist

New member
לצ´אטט

אתה יכול להיכנס לצ´אט שלנו : eo.irc-chat.org, ואם יהיה לך מזל אז גם תתפוס שם מישהו מדוברי אספרנטו (אבל הצ´אט עדיין תופס הילוכים, אז עדיין לא ממש מבקרים שם קבוע
) אם אתה מעוניין בתקשורת פנים אל מול פנים, אז מה יכול להיות טוב מלהגיע ביום שלישי למועדון בתל-אביב! תוכל לדבר איתנו ואף לשמוע הרצאה מעניינת על משחק יפאני ידוע... (ביום שלישי הקרוב) לפרטים על המועדון התל-אביבי אתה יכול לפנות לאלון, שאותו אתה כבר מכיר, וליוסי שמר: 6916946-03 להית´! ´Ghis la revid!

Eldad S

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

מושיק, קיבלת כבר מיחזקאל, בהודעה קודמת, את כתובתו של "סג´ולו" (Saghulo), האחראי על הקורס בישראל (שמו האמיתי - lia vera nomo estas - ג´אן פיארו
): [email protected] אני מניח שאתה בקשר עם אלון רוטפרב. אתה מוזמן לפגישות שלנו בתל-אביב: אנחנו נפגשים כל יום שלישי במתנ"ס ביכורי העתים (באיזור הקריה, רח´ הפטמן 7, מול בית מפעל הפיס), משעה 17:30 עד 18:30 ולפעמים קצת יותר, עד סביבות השעה 19:00. בכל שבוע מתקיימת הרצאה בנושא אחר, ומגיעים גם צעירים. נשמח לראותך! אלדד

תיקון קל: רח´ הפטמן 6

אלדד כתב שהמפגש של דוברי אספרנטו בת"א הוא ברח´ הפטמן 7. להלן תיקון: הפטמן 6 (ממש מול בית מפעל הפיס)

הצגה מחודשת של ההודעה על ספר לימוד

לידיעת מושיק ויתר הלומדים: אתם לומדים כנראה בקורס שבאינטרנט או באמצעות התקליטור של ג´אן-פיירו. זה נהדר, אך אני מציע לכם להצטייד גם בספרי הקורס ללימוד אספרנטו שחובר לאחרונה ע"י אספרנטיסט ישראלי (אלכס קרבל מחיפה) והוא מעניין מאד. הלימוד בו נעשה באמצעות איורים גרפיים, דהיינו בשיטה מקורית ומיוחדת. קיימים 3 חלקים (ספרים), כ"א בכרך נפרד. אם מישהו מכם מעוניין לרכוש את הכרך הראשון, עליו לשלוח אלינו 40 ש"ח בלבד + הוצאות דואר (שקלים אחדים). לתיאום טלפוני: יוסי, טל´ 03-6916946. אפשר להשאיר הודעה במשיבון. אגב, ניתן לרכוש את כל 3 הכרכים ב- 130 ש"ח בסה"כ. Ac^etu la 3 volumojn de la libro-kurso de Esperanto, verkita de israela esperantisto. Vi ne bedau`ros! La kurso estas tre interesa kaj malmultekosta!

orange day

New member
תודה לכולם!../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

ממש עזרתם לי
אולי אני אגיע מתישהו לאחד המפגשים... אבל בינתיים אני אסיים את השיעורים בדיסק. אם אני אצטרך עוד עזרה אני אכתוב כאן. Dankon!

Eldad S

New member
נ.ב. למושיק - על החתימה ../images/Emo8.gif

היא לא ממש הכרחית.. ככה שאם אין לך חתימה כרגע, לא נורא - פשוט תוריד אותה

sagxulo

New member
../images/Emo77.gif תקליטור ללימוד אספרנטו בבית

תקליטור (CD-Rom) "חלון לאספרנטו": חינם! 10.01.2003 שלום. חם מהתנור ("צריבה"!) תוכל לקבל הביתה תקליטור בעברית המציג את אספרנטו והמכיל קורס מולטימדיה בסיסי לאספרנטו בעברית וב-17 שפות אחרות (רוסית,אנגלית...). ללא תשלום תקבל את התקליטור ואם תרצה הנחיה ובקרת התקדמות בדוא"ל. שלח לאלתר מסר עם שם וכתובת ביתך ל: [email protected]

orange day

New member
../images/Emo51.gif קיבלתי את הדיסק ו...

רציתי להודות לך, זה ממש עוזר לי
יש לי עוד שאלה קטנה... למי אני צריך לשלוח את התרגילים שאני עושה כדי שיבדקו לי אותם? לסאג´ולו?

למעלה