שלום, אני חדשה...

שלום, אני חדשה...

שלום, אני חדשה בת 31 ללא ילדים..והתחלתי את תהליך הגירושין ... נכנסת לעולם חדש...לא יודעת אם יותר טוב.. עדיין כואבת ועצובה... להיות בודדה עכשיו..נראה כואב לא ברור לי איך אני מתחילה את הכל?? מה אני עושה?

שלי 9

New member
כולם בהתחלה כואבים ועצובים

לאט לאט העצב יתגבש למשהו יותר נסבל ובשלב מאוחר יותר אולי אף ייעלם לגמרי.. התהליך שאת עוברת הוא טבעי לגמרי והוא נקרא אבל, את מתאבלת על נשואייך שנגמרו, תאפשרי לעצמך לכאוב ולדבר עם אנשים קרובים על מה שאת מרגישה.. במקביל תתחילי לאט לאט להיפתח שוב לעולם..ולבוא למסיבות/מפגשי הפורום יכולה להיות התחלה לא רעה בכלל..תתערי, תכירי אנשים..זה תמיד טוב.. אני מרשה לעצמי להגיד לך שהכל יהיה בסדר..רק קצת סבלנות.. וברוכה הבאה כמובן..
נ.ב. תמיד תמיד כשאני קוראת הודעות מהסוג הזה זה מחזיר אותי אחורה אל התקופה הטרייה שלאחר הפרידה..ואני נצבטת כשאני נזכרת בכמות ובעוצמת הכאב שחשתי..כך שתדעי שאת ממש לא לבד וכולנו פחות או יותר עוברים את התהליך הזה..

Snarc

New member
כלום

לוקחים אויר ומשחררים לאט. כל יום מחדש, עד שפתאום זה כבר קורה לבד.

לילי301

New member
ברוכה הבאה..

תהני מהחיוכים שעולים בגלל רגעים קטנים של אושר אחרי זמן מה הרגעים האלה יהיו רבים יותר והחיוך רחב יותר.. תהני מהשרשורים השנונים שעולים כאן מדי יום, לי זה עזר... למדי מהטעויות שלך ושל אחרים בסביבה שלך וצעדי בראש מורם וברגליים בטוחות אל העתיד..כי האמיני לי הוא ורוד, עכשיו יש קצת עננים אבל הם לאט נעלמים וה
תצוץ לפרקים ותעלם שוב, עד שתחליטי שאת רוצה שהיא תשאר שם לנצח...(גם בימי החורף הקרים). המון
...

קטי30

New member
שלום לך דנה, וברוכה הבאה../images/Emo204.gif

הכאב הוא חלק מהתהליך העצב הוא גם חלק בלתי נפרד מההבנה שהנה הסתיים לו הפרק הזה בחיים שלך/ם. בכדי להתתחיל מחדש דרוש לסגור את כל הקצוות בכדי להתחיל מחדש דרושים לא מעט כוחות זה שאת בלי ילדים עושה את זה פחות קשה ת א מ י נ י - ל י . ועכשיו, לאט, לאט... קחי אוויר פרגני לעצמך זמן לעקל את הכל. רק לאחר מכאן תהיי מוכנה להתחלה חדשה ודווקא משם תוכלי בבטחה לצמוח ולגדול . מאחלת לך ים בהצלחה תהיי חזקה מתוקה וברוכה הבאה

אני 27

New member
נמצא בדיוק במצב שלך ....

והעצה הכי טובה שתוכלי לקבל זה .... תחייכי והרבה החיוך מדביק , עוזר להעביר את היום / לילה אני יודע שאין חשק לכלום , אבל אל תיכנעי לרחמים עצמים תעסיקי את עצמך , תצאי , אל תהיה הרבה לבד , תראי שהזמן יעשה פלאים לא אומר שזה קל , גם היום יש עדיין רגעים לא קלים ( אני עדיין בתהליך .... עוד לא רשמי ... ) אבל הם פוחתים והיום אני הרבה יותר רגוע / מחוייך / שלם / מבין מלפני חודשים שלושה . גם במקרה שלי אין ילדים , וזה בהחלט נקודת פתיחה טובה יותר . תמצאי לך מישהו לדבר איתו . לשתף בהכל . מישהו שיהיה איתך ברגעים האלו ( לא משנה בן או בת ) ושיהיה בהצלחה ...

למעלה