שלום אני חדשה קוראים לי נוי בת 15 מקווה שיהיה לי בהצלחה ...
ש שי shay love sarit New member 28/10/06 #2 ברוכה הבאה לפורום המלכה חדד../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif
T TZURIA New member 29/10/06 #9 שאאלום נוי! מיי ניים איז צורייה (חח נגיד שאני יודעת לרשום את זה באנגלית בלי טעויות,) אני בת 16 ושבועיים כמעט ברוכה הבאה, תהני פה, זה בטוח!
שאאלום נוי! מיי ניים איז צורייה (חח נגיד שאני יודעת לרשום את זה באנגלית בלי טעויות,) אני בת 16 ושבועיים כמעט ברוכה הבאה, תהני פה, זה בטוח!
M MISS MUSIC New member 30/10/06 #11 נויוש../images/Emo24.gif קודם כל ברוכה הבאה אלינו שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה ו...אני בטוחה שתהני כאן איתנו אגב... אני (שרית-) רעות, בת 19... אז נעים מאוד ו...את מוזמנת בזרועות פתוחות לקומונה שלי, יהיה לך כייף שם וזה בדוק
נויוש../images/Emo24.gif קודם כל ברוכה הבאה אלינו שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה ו...אני בטוחה שתהני כאן איתנו אגב... אני (שרית-) רעות, בת 19... אז נעים מאוד ו...את מוזמנת בזרועות פתוחות לקומונה שלי, יהיה לך כייף שם וזה בדוק
א אלירן דבלס היחיד New member 30/10/06 #14 ברוך הא נוי../images/Emo8.gif מקווה שתהני בפורום ! המשך גלישה נעימה ----
ר רותם שמואלי New member 30/10/06 #15 יש גם כתבה ידיעות אחרונות ../images/Emo63.gif בעמוד אחרון צד שמאל למעלה הינה מה שכתוב