שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

שלום אני אנה אני בת 19 וכן אני שמנהואפילו מאוד (לדעתי) שניים רבות שנאתי את עצמי ולא הבנתי למה לי זה מגיע מכל האנשים העונש הנורא הזה להיות שמנה וכל דבר קטן היה פוגע בי כל ערה של הורי או קרובים כמו פעם שאימא שלי אמרה שאנשים שמנים מגעילים אותה עד החטיבה לא לבשתי גינס כי חשבתי שאין גינס במידה שלי הייתי כל הזמן הולכת בטייץ עד שיום אחד העזתי לבקש את המידה שלי בחנות והסתבר שיש את במידה שלי אבל עדיין אני למרות שאני לא מתביישת בשונים של גופי אני מרגישה חוסר ביטחון שנובע כנראה מכל השניים של חוסר ביטחון אם אני שומעת צחוק או לעג מאחורי אני בטוחה שעללי ואם מתחילים איתי אני בטוחה שבאים רק לצחוק אליי עשיתי פעם דיאטה וירדתי עשרים קילו שחזרו מהר מאוד למקומם זהו בערך סיפורי אז אפשר להצטרף ?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי אנה וברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת. את מוזמנת תמיד להצטרף ולהיות חלק מאתנו. המשך שהות מהנה בחברתנו ואני מאחלת לך ימים טובים יותר ושבעזרתנו תרימי לעצמך את הבטחון העצמי. אני אומרת שאנשים שמנים זה רק בראש ותפנימי את זה.

emerge1232000

New member
שלום וביטחון עוצמה ושיגשוג ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

המממ זה תלוי.. קודם את צריכה לעשות טופס טיולים זה אצל השומר בכניסה בנוסף אין להצטרף בין השעות שתיים לארבע ( מטעמי התחשבות )
סתםםםםם...
ברוכה הבאה... אני בטוח שיהיה לך כיף איתנו יש פה המון אנשים נפלאים מקסימים ומדהימים שאסור לפספס

למעלה