שלום,אני חדשה!

שלום,אני חדשה!

במהלך כיפור התחלתי לקרוא שוב את הספר השישי של הארי פוטר ורציתי לשאול משהו. אני חובבת הארי+ג'יני ולכן שמחתי מאווווד שהארי וג'יני היו ביחד. מה שרציתי לשאול זה-האם ג'יני השתמשה בשיקוי אהבה? כי היה רשוםם שג'יני התקרבה הארי הריח את אותו הריח כמו בחדר שיקויים. וגם בחנות של פרד וג'ורג' ג'יני התעניינה בשיקוי האהבה שלהם. מה דעתכם? הוא באמת אוהב אותה? או שזה תוצאה של שיקוי? או שהוא תמיד אהב אותה ולא שם לב לזה. עוד משהו קטן...אין כרגע את הספר החמישי בהישג יד ושכחתי מה קרה עם צ'ו. מישהו יכול לספר לי בקצרה מה קרה שהארי הפסיק לאהוב אותה? תודה למי שעונה לשתי שאלותיי. זה חשוב לי.

חס וחלילה!גיני לא השתמשה בסם!

ב"ה הקטע של השיקוי שאם אתה סתם מריח אותו אתה יכול להריח את הריח שאתה הכי אוהב. הארי לא היה כ"כ מודע לזה שהוא מאוהב בג'יני אבל הוא הריח אותו בכל מקרה. הארי הבין שצ'ו היא סתם, והמוות של סיריוס הכניס אותו לפרופורציות.. ברוכה הבאה אם שכחתי לציין.

ברוכה הבאה!

השתלבות נעימה

yuvi217

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

כמו שכתבו מעליי, הארי כנראה אהב את ג'יני עוד קודם, ובגלל זה הוא גם אהב את הריח שלה, ובגלל ששיקוי אהבה מריח לכל אחד כמו הריחות האהובים עליו- הוא הריח להארי כמו ג'יני. כשהם הריחו את שיקוי האהבה במרתף של סלגהורן, הארי אמר שהוא הריח ריח של פרחים שנדמה לו שהריח במחילה הארי וג'יני
בכל אופן- אני יובל, בת 14 השתלבות נעימה

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!

אני זוהר בת 13 כבר ענו לך אבל בא לי לענות שוב: הארי הריח את הבושם של ג'יני, לא שיקוי אהבה והוא הפסיק לאהוב את צ'ו כי הוא שם לב שהיא סתם מעצבנת....

שלום../images/Emo13.gif

אני יובל,כמעט בת 14,אני רואה שכבר ענו לך בקשר לג'יני והארי אבל,בקשר לצ'ו הארי גילה שהיא סתם פאקצה בכיינית ומעצבנת. [למרות שגם הוא כזה אז הם די מתאימים] תיהני
!

yuvi217

New member
נסכים,

אם תודי שהארי חמוד
גם אם תגידי שקצת, זה יתקבל

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני מבינה שכבר ענו על השאלות שלך, אז לא אטריח את עצמי...
השתלבות נעימה

חרבביש

New member
כן, היא השתמשה בשיקוי אהבה!

רק בגלל שרולינג הכריחה אותה! אבל כל הזמן הזה ג'יני הייתה... איתי! =]

InBaR 85

New member
ג'יני+הארי../images/Emo99.gif

כן,גם אני חושבת שהם זיווג מושלם
אבל אודי וג'יני יותר

sirius felton

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

דבר שני זה לא שיקוי אהבה כי כבר בהתחלה אומרים שהארי הרגיש מין תחושה מוזרה כשהוא לידה והוא משכנע תעצמו שזה רק בגלל שהיא אחותו של רון... אל תתייחסי לחבר'ה למעלה שמתנפלים על החדשים..

the ror

New member
ברוכה הבאה.

ואני חושב שכן. זה מסופר בצורה שכזו ואין מצב שזה שיקוי זה זה נמשך לאורך זמן(וגם העניין הקטן שהוא לא שתה שיקוי אהבה.). בקשר לצ'ו, נראה לי שהבלאגן עם חברה מריאטה(אאל"ט) והתמיכה של צ'ו במריאטה מאוד תרמה לזה אבל זה כנראה כי פשוט צ'ו והארי לא מתאימים. היא כנראה לא מבינה שעל הארי לא יעבוד הדברים שהרמיוני הסבירה לו שצ'ו ניסתה לעשות ושהארי פשוט לא מבין(את צ'ו לפחות ובלי עזרת הרמיוני).

למעלה