ועוד משהו ששכחתי...
ונעבור לשאלון: שם:קרין גיל:13 מקום מגורים:חולון שם של חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם?קנגרו או קוף אתם באים לפה הרבה?בערך למה?כי אני חולה אל ורוניקה איזה להקה/זמר/זמרת אתם הכי אוהבים?כריסטינה אגילרה, סימפל פלן, ג'סטין טימברלק, גוד שרלוט....עזבו יש מלאה באיזה מקום הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?אהה בקניון ענק עם כרטיס אשראי של ביל גיטס או של מישהו עשיר אחר באיזה מקום הכי לא הייתם רוצים להיות עכשיו?בזימבבווה ( זה ארץ של קניבלים) צבע כדורים?כחול?? מה הדבר הכי הזוי שאמרו לכם?אמ...אמ...נראה לי שאני דומה לחנות ממתקים מה הדבר הכי שרוט שעשיתם?להתקע במושב של אוטבוס מה הדבר הכי הזוי שעשיתם?לא עולה לי כלום.... מה הדבר הכי שרוט שתכננתם ולא יצא לפועל?להוריד לילד מהכיתה שלי את המכנס והתחתונים מה החלום הכי הזוי שחלמתם?יש לי שניים 1:שאני הורגת את החברה הכי טובה שלי ו 2 שכולם לובשים שורטים בצבעים מאוד אבל מאוד נוצצים ורוכבים אל פוני מה החלום הכי הזוי שחלמתם והתגשם?לא יודעת... את מי אתם הכי אוהבים?את אורלנדו בלום ואת המשפחה שלי את מי אתם הכי שונאים?אמ...אמ...אני יודעת את נסראללה וכל מיני כאלה מה אתם חושבים על בלונדיניות.?שהם בלונדיניות.... מה אני אמורה לחשוב אליהם בידיוק?!? מה תקחו איתכם לאי בודד?לא יודעת.........סירה כדי שאני יוכל לחזור הביתה איזה סרט אתם הכי אוהבים?יש מלאה שודדי הקאריביים 2 ...סיפור סינדרלה...היומן..ילדות רעות איזה שחקן/שחקנית אתם הכי אוהבים?אורלנדו בלום איזה ספר אתם הכי אוהבים?אני לא בידיוק בן אדם של ספרים מה אתם הכי אוהבים לאכול.?כל דבר מתוק ועוד כמה מה אתם הכי שונאים לאכול?סלטים ( חוץ מי סלט חסה)ו כל דבר מסריח ושלא נראה טוב איזה סדרה אתם הכי אוהבים (חוצמורוניקה)?מכושפות..בנות גילמור..באפי..סקראבס..בסטון ליגל..מופע שנות השבעים.. אמ...כמעט הכל חוץ מי טלנובלוטות אהה... והיא חשוב בובספוג=] איזה צבע אתם הכי אוהבים?ורוד ים או בריכה?בריכה קיץ או חורף?אביב לישון או להתעלל באנשים?להתעלל באנשים ( חעחעחע9 מה המשפט הכי טיפשי ששמעתם?הזמן הכי טוב ללבוש סוודר הוא כל הזמן( ע"י בובספוג מכנס מרובע) ושאלת השאלות: דאנקן או לוגאן? לוגאן