שלום אני חדשה!

שלום אני חדשה!

שלום אני חדשה ואני בת 16.. אני לומדת קפוארה כמעט שנה ויש לי כמה שאלות..... 1. אם אתם מכירים קבוצה באזור רעננה שהיא רק לבנות?? 2. איך אני יכולה להתאמן על יציבות של עמידת ידיים אם אני לא יכולה להישאר יותר משניה אני ישר נוחתת..... (וכן אני מכווצת תתחת ומסתכלת אחורה וכל זה...) 3. אם למישהו יש עיצה בשבילי כי תמיד שאני מתעמלת הידיים שלי מחליקות מזיעה ושאני מנסה לעשות גשר ולהעביר תרגליים אחורה אני פוחדת שהידיים שלי לא מספיק יציבות... 4. אם אפשר להשיג מכנסי קפוארה בפחות מ-120 ש"ח? תודה רבה!!!!! פורום מעולה!

Bencao A

New member
היי לך..:)

מקווה שאוכל לענות לך על הכל כמו שצריך...: 1. קבוצה באיזור רעננה שהיא רק לבנות? אני לא חושבת שיש קבוצה שהיא רק לבנות או רק לבנים, זה עד כדי כך משנה? 2. את היציבות בעמידת ידיים, אחרי שעשית הכל כמו שצריך, את פשוט צריכה לרכוש מנסיון, פעם אחר פעם, לנסות ולהיות יותר ויותר יציבה ולהחזיק את עצמך ולהישאר על הידיים, הזמן עושה א שלו לפי דעתי. (אמרה זו שלא עושה בכלל עמידת ידיים - אבל בפעם היחידה שעשיתי החזקתי די טוב..:) ) 3. נממ לגבי זיעה בידיים, אין לי ממש מה להגיד, תנקי אותם בחולצה לפני? ותנסי, תחליקי פעם פעמיים, זה לא כזה נורא את קרובה לריצפה זה לא כזה כואב. 4. מכנסי קפואריה בפחות מ120 ש"ח ? את מתכוונת לסטריט או למכנס אימונים? למרות שאת שניהם לא נראה לי שאפשר להשיג במחיר הזה או בפחות. בכלל מורים מברזיל מוכרים במחירים גבוהים לעומת הארץ, לא שבארץ זה כל כך זול. לא נראה לי שתמצאי, אבל תמיד אפשר לנסות! בהצלחה בכל אשר תעשי, ומקווה שעזרתי לפחות קצת! :)

Baiana

New member
בטח שיש רק לבנות!

אבל אני לא יודעת אם באזור רעננה. יש בנות דתיות שמפריע להן העיניין של צניעות וזה. אני שמעתי על קבוצה כזאת בקצרין ובירושלים..

ROLARS

New member
בירושלים יש לפחות 2 קבוצות של רק

בנות ואני לומדת שם גם.

שלום לך =] וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אמממ ובקשר למכנסי הקפוארה...תשאלי את המורה שלך... אני למשל קניתי מכנסי קפוארה מהמורה שלי וזה עולה בידיוק 120 ש"ח..

../images/Emo9.gif

גם אני התכוונתי למכנסיים הלבנות ששמים בהם את החגורה... אז תשאלי את המורה שלך--> אולי הוא יוכל לעשות הזמנה או משהו... בהצלחה:)

ה צ י ף

New member
כנסי יש לי מכנס

יש לי מכנס כמו חדש לבן יפה התאמנתי איתו רק שנה אני כבר לא מתאמן אז נראה לי שאני ימכור אותו יש לי גם קורדאו ירוק וחולצה עם חתימות עם את צריכה אני עדיין לא סגור על עצמי אז עם את מעונינת תשלחי לי מסר עם כן ואיזה מידה את

למעלה