אני מתה מתה מתה מתה על היקארו נו גו!!! זו המאנגה הכי יפה בעולם!!! ואחת מהסדרות הכי טובות בעולם! אני מכורה לסידרה הזו!!! אז הנה אני! מקווה שנהנה ביחד! ודרך אגב, אתם יכולים לקרוא לי אשתו של אקירה
אני מקווה שנהנה ביחד בקשר לאקירה, ובכן, הוא פשוט מושלם
במאנגה זה היה סאי שכבש את ליבי, אבל באנימה הפכו אותו לפחות יפה נגיד ככה. ודווקא אקירה נהייה לגמרי כובש לבבות באהבה הלא ממומשת שלו להיקארו... ***ספויילר קטן:*** במאנגה שממשיכה אחרי הסידרה הם הופכים להיות שני הגברים הכי קרובים שנעשו אי פעם בהיסטוריה של הספרות האנושית, אבל הכל נקי לגמרי וללא יאואי בכלל לצערי....
בואנה תגידי לי מי את חושבת שאת אההה עלק אישתו של אקירה אני והוא כבר מאורסים שנתיים הוא לא יבגוד בי ואני לא יבגוד בו ואם כבר הוא גם לא היה בוגד בי עם איזה פרחה כמוךך ייאלה עופי מפה צוציקית מפגרת שכמותך עם רק ההיתי יודעת מי את ואיפה את גרה ההיתי מפוצצת אותך פוסטמה ועם עוד פעם אחת תיתעסקי עם מישפחתי משפחת טויה ותשקרי כאלה עלילות חכי חכי מה אקירה יעשה לך להי'ת קיקיו הדרי טויה
ובטח את סתם צוציקית קטנה בת 10 אני והוא בהרבה יותר גדולים ממך אז שבי בשת ייאלה לכי לישון ניראה שעדיין לא החליפו לך תיתולים וההורים שלך לא אמרו לך פעם לכבד גדולים אז עם עוד פעם אחת תתדברי על הארווס המושלם שלי אני ירצח אותך כונפה