שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

שלום לכל בעלי החמוסים וחברי פורום. אני מבקרת בפורום כבר כמעט חודש ועד עכשיו לא הגבתי. לדעתי חמוס הוא חיה מדהימה. בקיץ הגיעה אלינו לחנות באשקלון חמוס אחד וזאת הייתה הפעם הראשונה שהכרתי וראיתי חמוס בחיים שלי. התחלתי לחקור עליהם. וגיליתי שהם דורשים הרבה צומת לב. אני מאוד רוצה אחד כזה בבית אבל ההורים לא מרשים. גם ככה יש לי 4 אוגרים וכלב בבית. האמת שני לא יודעת לטפל בחמוסים כי אף פעם לא הייתי בחברתם, רק החזקתי באחד פעם אחת. לדוגמה אני יודעת לטפל בחתולים וכלבים כי היו לי כמה כאלה בחיים. אני רומזת שאני אשמח לבוא איזה פעם לאיזה מפגש להכיר יותר את החיות החמודות האלה. אני אשמח שתיספרו לי על החמוסים שלכם, יש לי מלא שאלות עליהם. תודה

mikonww

New member
../images/Emo140.gif שלום שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תרגישי הכי חופשי לשאול מה שבא לך
לפעמים הנכנו נובכים הרבה יותר מידי אבל לא באמת נושכים
, טוב נו אני אישית כאן נושך אבל רק אם מבקשים יפה
. בכל מקרה אני מבין שאת העובדת בחנות חיות ? פעם עבדתי בחנות חיות, האמת שהיה לי ממש נחמד. היחס לאנשים וביחוד לחיות בחנות שאני עבדתי בא היה ממש מאולה. גם שם היה חמוס אבל חופשי כל הזמן, אני זוכר שבמקום לעבוד כל היום הייתי משגיח עלב שלא יעשה שטויות, הוא היה כזה חמוד ולא למכירה הוא היה של בעל המקום, לפעמים היה לי את התחושה שהוה משחק איתי מחבואים
. האמת שבימים אילה ממש אני שוקל לפתוח עם חבר טוב מרכז רפאי לבעלי חיים. נכון כולם קראתם נכון, אבל זה עדיין בגדר שוקל. אבל ממש מרכז משהו קצתיותר קתן אולי מבית דגן אני חושב, אבל משהו בסגנון
.

אני לא עובדת בחנות חיות

אני פשוט ראיתי חמוס בחנות חיות אבל הייתי רוצה לעבוד בחנות חיות

למעלה