שלום! אני חדשה

steelwater

New member
שלום! אני חדשה

הי!:) כבר הרבה מאז זמן שדפש מוד נשמעת לי כמו להקה שיכולה להיות ממש טובה אבל גם לא משהו ותמיד לא יצא לי להקשיב להם כמו שצריך. כי ככה אני לפעמים:) את מה שהכרתי, שזה הסינגלים מהשנים האחרונות והסינגלים המוכירם של דפש מוד, אהבתי. אבל גם קצת פחדתי להקשיב להם יותר לעומק כי פחדתי שאני לא אחוהב אותם... התלהבתי שהם מגיעים לארץ וזה כבר היה ממש פוש כבר להתחיל להקשיב להם יותר לעומק. אז שמת את ידי על Violeter וצרבתי אותו ועכשיו יש לי אותו. ומה אני יכולה להגיד? להקה מצוינת! לא איכזבה בנתיים. זו להקה מאד מיוחדת, יש לה ממש צליל מיוחד ומוזיקה שעושה בך תחושות חזקות כאלו. אז נראה לי שאני אבוא להופעה בנתיים. מצטערת אם בילבלתי ת'שכל:) יום טוב

aviGODFATHER

New member
אהלן!

אנחנו כבר מכירים מפורום קולדפליי
בפעם השלישית, יש לך בחירה טובה (קולדפליי, דפש, ולפי החתימה אני מנחש שאת אוהבתי גם את U2
)

steelwater

New member
וסהלן

הי אבי! מה קורה? אני אוהבת אותם הכי בעולם! הם הלהקה האהובה עליי. בגללם נחשפתי לדפש מוד בכלל
אבל אינ נעלבת, כי זה אורמ שאתה לא קורא את ההודעות שלי בפורום קולדפליי כי מרוב שאני כותבת עליהם שם אז בטח כבר היית יודע

aviGODFATHER

New member
בטח שאני קורא את ההודעות שלך!

יצא לי אפילו לדבר איתך כמה פעמים על U2!! פשוט לא היה לי כוח להתחיל לחפור שאת כותבת עליהם הרבה בפורום קולדפליי... עשיתי את זה קצר ופשוט כדי שאנשים בפורום הזה יבינו...

Reshefgarcia

New member
WELCOME

ויכול להיות שאני טועה...אבל אם לא,אז יש לי הרגשה שיש לך משהו משותף עם ההנהלה...(אני) שנינו אהבנו את "כמעט מפורסמים"...צדקתי או לא?

steelwater

New member
You are talking to the enemy!

שלום! כן בהחלט!
אני ממש אוהבת את הסרט הזה, ולכן השם.

למעלה