שלום, אני חדשה...

nettoosh

New member
שלום, אני חדשה...

שלום לכולם...אני חדשה פה...כבר תקופה ארוכה אני קוראת את הפורום ויש פה אנשים מקסימים... אבל האמת שרציתי לכתוב כי יש לי בעיה רצינית שקשורה לריקוד.. הריקוד הוא אהבת חיי...בלי הריקוד אני לא מסוגלת לחיות.. אבל יש לי עוד בעיה רצינית שנורא מפריעה לי והיא שאני סובלת כבר כמה שנים מאנורקסיה. הייתי מאושפזת ועליתי במשקל רק בשביל לחזוןר לריקוד... רציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם...

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifהיי חמוודה!

קודםם כל תהני לך פה!! ודבר שני בקשר לאנורקסיה אל תחזרי להיות חלק מזה כי במלא את כבר תהיי רזה מספיק בשביל להיות במבנה גוף של רקדנית דבר שלישי אני?! לא חושבת שיש לי משו מבנה גוף של רקדנית אבל בכל מקרה אני רוקדת בסטודיו שלי ואינ מבין הילדות המצליחות בו, אם תהיי אנורקסית את לא תוכלי לרקוד אז תחשבי ככה: אמרת שאת בלי הריקוד לא מסוגלת לחיות אז פשוט מאוד תחיי רגיל ותחשבי ריקוד ולא דברים כמו: אני שמנה מדיי?! כי כבר בטוח שלא.. בכל מקרה אם תצטרכי את העזרה הכי קטנה תדעי שהפורום כאן תמיד בשבילך אוהבת ומאחלת לך שתהניי מלאמלא הגר נ.ב. איפה רקדת\רוקדת\מתחננת לחזור לרקוד בו חח?!

גם לאחותי היתה את אותה הבעיה...

היא היתה המגמת מחול, רקדה אחר הצהריים, ילדה פרפקציוניסטית, ובתחילת י' היא הפסיקה לאכול נורמלי - והתחילה לאכול רק חסות. רצינית לגמרי. המשפחה שלנו תמיד היתה מהבריאות שאין בהן ממתקים ואין שוקולד, אבל היו לה בולמוסים של חסות וגזרים בלא יביישו ארנבת ממוצעת
בתחילת יא' היא יצאה ממגמת מחול אחרי שהיא הפסיקה לקבל מחזור והיתה בתת משקל מטורף 30 ומשהו קילו על מטר שישים) זה לא מפסיק, היא עדיין מוזרה בכל מה שקשור לאוכל - יכולה לאכול קופסת גרנולה ואז לכעוס על עצמה וללכת לחדר כושר לשעה וחצי לעשות סטפר... ולא לאכול כלום מחסה עד שתסלח לעצמה. אני לא יודעת לעזור בזה, כי בגלל שניסינו לעזור לה על ידי דיאטניות אבל בפועל מה שהיה בבית זה בראוניז באספקה שוטפת (נחשי מי אכל הכל...
)... אבל היא פשוט הבינה שהיא בבעיה גדולה והיא חייבת לצאת מזה. היא לא אנורקסית יותר, אבל תמיד תשאר מצומקת, ועם צלקת בנוגע לאוכל. תגידי לעצמך שאת חייבת להפסיק, תרקדי כמה שבא לך - לא צריך להיות רזה בשביל זה. אני בעלת גוף ממוצע - ורוקדת ונהנית. תזכרי כמה לא כיף היה להיות מאושפזת - ותאכלי... תמיד פה... שירה

Real A n g i e

New member
תשמעי,

אם יש לך אנורקסיה הבעייה האחרונה שלך היא מחול. בכל מקרה- מהניסיון שלי- השניים לא הולכים ביחד. כי רקדניות נתונות ללחץ, וכל הזמן בבגדים צמודים, וכל הזמן בתחרות וכו'. את לא יכולה להיות רקדנית אנורקסית. בשביל לרקוד [ובכלל, בשביל לחיות] צריך כוח, את יודעת? ובמוקדם או במאוחר את פשוט תקרסי. אני מציעה קודם כל לטפל באנורקסיה, ואז להתפנות למחול. הבריאות קודמת לכל. ואגב, אני לא יודעת מה המצב שלך, אבל גם אם עלית במשקל באישפוז זה עדיין לא אומר שאת בריאה. אני מניחה שאת יודעת את זה. בכל מקרה המון בהצלחה, ומקווה שאת שומרת על עצמך, כי זה באמת לא שווה את זה. ברוכה הבאה

nettoosh

New member
תודה לכולם...

תודה לכולם על התמיכה... אני לא אוותר על הריקוד בחיים!

nettoosh

New member
קצת על עצמי...

אני דיי חדשה...אז אני אספר קצת על עצמי.. אני רוקדת בלהקה כבר 6 שנים להקה שבה רוקדים קלאסי מודרני, ג'אז והיפ הופ..הייתי גם במגמת מחול בתיכון אבל הייצי חייבת לפרוש בגלל שבאותה תקופה הדרדרתי לאנורקסיה...אבל המחול תמיד יהיה חלק מחיי! אני בת 17 וחצי...וקוראים לי נטע...חחח

למעלה