מישמיש כתומה
New member
שלום! אני חדשה...
קוראים לי לוטם, אני בת 16 (עוד מעט) ולפני כחודשיים גילו לי צליאק... הגילוי כמובן היה קשה, ועדיין קשה לי להסתגל אל השינויים... ההורים שלי הכי תומכים בעולם, וכבר בשבוע הראשון שלאחר גילוי המחלה ביקרנו בסופר מרקט הגדול שבגן שמואל ו..."הצטיידנו", מה שנקרא. בכל מקרה, אני שמחה מאוד לגלות את הפורום, ובטוחה שאעזר בשירותיו.
ובנוסף, יש לי שתי שאלות... 1- לגבי סוגי מעדני חלב (כמו מילקי למשל), כתוב "עמילן מעובד"... זה אומר שאסור? 2- הבעיה העיקרית שלי היא דווקא בנושא דגני בוקר... כתבתי אימייל לקלוגס והם אמרו שלפי דיאטנית המומחית בצליאק שלהם, מותר כך וכך סוגים של דגני בוקר, אך לפי הספר הירוק של עמותת הצליאק נאמר שאסור "תמצית לתת"- וזה כתוב על כל אריזות דגני קלוגס. השאלה היא- אם זה היה אסור, קלוגס לא היו אומרים שאסור (אפילו מחמת הפחד שיתבעו אותם) ? תודה מראש!
קוראים לי לוטם, אני בת 16 (עוד מעט) ולפני כחודשיים גילו לי צליאק... הגילוי כמובן היה קשה, ועדיין קשה לי להסתגל אל השינויים... ההורים שלי הכי תומכים בעולם, וכבר בשבוע הראשון שלאחר גילוי המחלה ביקרנו בסופר מרקט הגדול שבגן שמואל ו..."הצטיידנו", מה שנקרא. בכל מקרה, אני שמחה מאוד לגלות את הפורום, ובטוחה שאעזר בשירותיו.