שלום, אני חדשה

ilyena

New member
שלום, אני חדשה

האם מישהו יודע איך קוראים לסדרה המצחיקה "מוץ" באנגלית?

ilyena

New member
איזה באסה.... ../images/Emo10.gif

אני כל כך מתגעגעת לסדרה הזאת..... וכל כך בא לי לראות אותה שוב...... היא היחידה שנתנה "fight" אמיתי ל"רן וסטימפי" בעיני.......

ilyena

New member
אבל בכל זאת...

אם מישהו מכם יודע משהו, בבקשה בבקשה בבקשה תיידעו אותי!! כל מידע רלוונטי ייתקבל בברכה! בתודה מראש

ilyena

New member
תודה לך ילד דימיוני נתת לי קצה חוט!

וואו! תודה לכם על קבלת הפנים החמה!!!!!
שאלה: מישהו מכם קורא גם ספרים בין סדרה מצויירת לשניה?

ilyena

New member
The Wheel Of Time

אני מעריצה שרופה של "מחזור כישור הזמן" אם אתה מכיר.. סדרת פנטסיה מעולה! מהטובות ביותר שיש!!!! אווווף אני פשוט הרוסה מציפיה; מאז שיצא החדש (שנחשב לספר הלפני אחרון בסדרה) ב-11 באוקטובר, אחותי שגרה בחו"ל הבטיחה לשלוח לי אותו כמתנת יום הולדת (שהיה לי לפני 3 שבועות).... ובינתיים כלום..... וכל פעם שאני שואלת אני מקבלת "אין תגובה" מסתורי ומעצבן.....גררררר.....איך אפשר שלא לצאת מהכלים????

משי22

New member
../images/Emo130.gif

נראה לי שאני צריכה לשנות את החתימה...
מה, לא רואים שאני בת? בכל מקרה, שמעתי כמובן על מחזור כישור הזמן אבל לא קראתי. זאת סדרה מ-מ-ש ארוכה, לא?

ilyena

New member
אוי! אני כל כך מצטערת! ../images/Emo10.gif טעות שלי

באמת סליחה, חשבתי שאת בן....
בכל אופן, לשאלתך - כן, זו סדרה ממש ממש ארוכה, שעוד לא נגמרה... עד עכשיו יצאו 11 ספרים (האחרון, כאמור, יצה ממש לפני מספר שבועות). אני קוראת אותה מגיל 14, ומרגע שהתחלתי, לא יכולתי להפסיק. יגידו מה שיגידו על הסדרה - ארוכה ארוכה - אבל ממכרת!!!!!

משי22

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo130.gif

לא נורא... בכל מקרה גם אני קוראת פנטזיה, רק פחות כבדה- הסדרה של פרן (אן מקאפרי) הרואים למרחק (רובין הוב) וספרים כאלה...

למעלה