שלום אני חדשה שלום אני דנה בת 15 מעריצה את דולסה מריה וכריסטופר המושלמים
D danadi New member 27/10/05 #1 שלום אני חדשה שלום אני דנה בת 15 מעריצה את דולסה מריה וכריסטופר המושלמים
K karinaleone2 New member 27/10/05 #18 וואלה בובה!!! אני גם מעריצה את דולסה אני חושבת שהיא מדהימה פשוט והיא שחקנית טובה!!!
N netaleone New member 27/10/05 #4 כריס המושלם../images/Emo99.gifברוכה הבאהה../images/Emo70.gif קוראים לי נטייי(נטע) אני מעריצהה מ'ס 1 של המושלמת אנהי כפרה עלייהה היא כל החיימשליייייייייייייייייייייייייייייייי
כריס המושלם../images/Emo99.gifברוכה הבאהה../images/Emo70.gif קוראים לי נטייי(נטע) אני מעריצהה מ'ס 1 של המושלמת אנהי כפרה עלייהה היא כל החיימשליייייייייייייייייייייייייייייייי
K karinaleone2 New member 27/10/05 #20 נטע מאמי... חחחח אנהי באמת מושלמת... ואני חושבת שהיא שחקנית הכי גדולה בעולם... אני חולה עלייה פשוט!!!
נטע מאמי... חחחח אנהי באמת מושלמת... ואני חושבת שהיא שחקנית הכי גדולה בעולם... אני חולה עלייה פשוט!!!
ר ריקוושש New member 27/10/05 #5 ברווכה הבאהה השתלבוותת מהירה ותהני בפורום אניי ריקי בת 14 וחצי מערד מתתה על אנהי&אלפונסו&ג'ק =]]
י יובלוש המאמוש23 New member 27/10/05 #6 שלומלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני יובל בת 12 וחצי... מזל דגים מעריצה מספר 1# של: אנהי המלכה המושלמת פונצ'ו ההורס המושלם דולסה הפצצה המהממת מאיטה היפיופה המשגעת שרופה חולה מטורפת מבושלת עליהםםםם אלה האייקונים המאומצים שלי: הם לא לשימוש אישי חמודים נכון יאללה חפרתי... איסי שלי: 299386941 מסן שלי: [email protected] תמונה שלי איך ביוש תהני פה
שלומלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני יובל בת 12 וחצי... מזל דגים מעריצה מספר 1# של: אנהי המלכה המושלמת פונצ'ו ההורס המושלם דולסה הפצצה המהממת מאיטה היפיופה המשגעת שרופה חולה מטורפת מבושלת עליהםםםם אלה האייקונים המאומצים שלי: הם לא לשימוש אישי חמודים נכון יאללה חפרתי... איסי שלי: 299386941 מסן שלי: [email protected] תמונה שלי איך ביוש תהני פה
G gal y kike New member 27/10/05 #7 ../images/Emo41.gifאימצת לי תכוכב?!../images/Emo12.gif מתיי?!?!?!?
R rotem rispecttt New member 27/10/05 #8 ברוכה הבאהה..../images/Emo70.gif וגם יובי כנסי... אני רותם בת 12... חולה על דולסיטה המהממת... פונצ'ו החתיך... אנהי המלכהה.. וגם קצת כריסטופרר... אייסי:288962746 מסן: [email protected] תוסיפי אותיי.. יובי- תוסיפי אותי גם גמאני רוצה לאמץ סימנים אפשר
ברוכה הבאהה..../images/Emo70.gif וגם יובי כנסי... אני רותם בת 12... חולה על דולסיטה המהממת... פונצ'ו החתיך... אנהי המלכהה.. וגם קצת כריסטופרר... אייסי:288962746 מסן: [email protected] תוסיפי אותיי.. יובי- תוסיפי אותי גם גמאני רוצה לאמץ סימנים אפשר
R rotemsror New member 27/10/05 #14 אני רותם בת 12 וחצי חולה על: *פונצ'ו *אנהי *כריסטופר *ודולסה המושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוכה הבאה!
אני רותם בת 12 וחצי חולה על: *פונצ'ו *אנהי *כריסטופר *ודולסה המושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוכה הבאה!
O ooOMoRoShOoo New member 27/10/05 #10 ברוכה הבאהה ../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif תהני בפורום =)
ג ג ב ש ו ש New member 27/10/05 #13 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי... שתהיה לך השתלבות נעימה מאמי נא לקרוא את התקנון שנעוץ בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי... שתהיה לך השתלבות נעימה מאמי נא לקרוא את התקנון שנעוץ בפורום
O osh360 New member 27/10/05 #16 היי מתוקה! אני מעיין בת 13 וחצי מחולון חולה על פונצ'ו אבל גם על אנהי כריס ודולה מריה.וכול שאר רבלדה כמובן חח אבל לא כולם חחחחחח....
היי מתוקה! אני מעיין בת 13 וחצי מחולון חולה על פונצ'ו אבל גם על אנהי כריס ודולה מריה.וכול שאר רבלדה כמובן חח אבל לא כולם חחחחחח....