שלום אני חדשה!

the crazy angel

New member
שלום אני חדשה!

אני יעל, נעים מאוד כבר הרבה זמן חיפשתי פורום כזה נחמד...סוף סוף מצאתי? היום היה בחדשות כתבה על נציזם רוסי שמנוהל מהארץ, אני משוכנעת שלא לגמרי הבנתי על מה מדובר אבל זה זעזע אותי לגמרי... יודעים על מה מדובר? לא מטריד ואולי אפילו...מפחיד בעיניכם? צום קל (אלא אם אני היחידה פה שצמה...) וגמר חתימה טובה :)

i v g y

New member
מה זה נציזם רוסי?

כלפי מי? אם אפשר תפרטי בבקשה כי לא ראיתי את זה וגם ברוכים הבאים את נולדת פה? או שהחלפת לשם ישראלי?

the crazy angel

New member
זה אממ...

יש איזה מישהו בארץ...עד כמה שהבנתי הוא בן 29, עשה צבא, חי בארץ, לא היה ברור אם הוא עולה מרוסיה או לא ואם הוא יהודי או לא יש לו איזה אתר שכתוב שם רוסיה לרוסים! ישראל ליהודים! או משהו כזה...ולארגון שלו הצטרפו דיי הרבה (לא לגמרי הבנתי מי)...למרות שהארגון הזה לא קיים הרבה זמן... הדגל שמייצג שם מזכיר את צלב הקרס של הנאצים מבחינת הצבעים, ומבחינת הצורות איקס שהחלק התחתון שלו נסגר לריבוע... רוסים נאו נאצים...מפחיד מאוד אני נולדתי פה, לא נראה לי שיש לי אפילו שורשים רוסיים...פשוט אוהבת את...האנשים...השפה... טוב...ועכשיו נסגור את המחשב...אז גמר חתימה טובה, ושתהיה לנו שנה נהדרת! :)

GallaxY

New member
אהלןןן

מה שלומך? אני האמת לא ראיתי את זה אבל הטלויזיה הייתה דלוקה על חדשות ובידיוק שמעתי גם את הססמא שאמרת וראיתי את הסמל... מישהו רוצה לפרט,, להביא איזה לינק לכתבה?

GallaxY

New member
ניראה לי שזה אתה ../images/Emo24.gif

כי אני מכאן לא הולכת לשום מקום

GallaxY

New member
נצל"ש

מה זה השינוי של השעון הזה ממש דפק אותי קמה ב10 בבוקר בחופש???? מרגישה עייפה כבר ב12???
מה קורה פה

GallaxY

New member
שעון מפגר ../images/Emo4.gif

אני מתה לישון היום לא יודעת מה קרה לי יש מצב תפסתי איזה וירוס?

GallaxY

New member
חחח לא זה לא בגלל השעון

לא יודעת יש לי הרגשה רעה כזאת ניראה לי יש לי חום...

למעלה