שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

היי שמי הדר ואני שרופה על רבלדה בעיקר על הלהקה הגדולה rbd על פונצ'ו המושלם על דולסה הבובה המדהימה והמוכשרת על כריסטופר המהמם על מאיטה העדינה על כיסטיאן המתוק ועל אנהי המוכשרת

ליאת 406

New member
ברוכה הבאה אני ליאת חולה

על פונציטו ועל אנהי ודלולסה מקווה שתהני פה תקראי תתקנון

HEN0121

New member
ברוכה הבאה

אני מתה על פונצו ואנהי הזוג הכי מושלמם בעולם פונצו החתיך המושלם ואנהי הבובה היפה

pablo111

New member
ברוכה הבאה

אני אור חולה על דולסה מריה היפה שליח ועל פונצ'ו המעלף שלי

Pollitaaaaaaa

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!

אני ספיר - חולההה על כריסטופרררררר המושלםםםםםםםם ההורס המטריףףףףףףףףףףף היפיוף המהמם הכוסוןןןןןןן הסקסייייי שלייי אנהייי המלכההההה של המלכות המושלמתתתת המטריפהה!!! ואנחללל הכוסיתתתתתת שליייי (ויקו) אוהבת אותההההההה ה-מ-ו-ן וכמובןןןןןןןןןןן כל ה-ל-ה-ק-ה של RBD =) שהם מאיטה,כריסטיאן,פונצ'יטו המושלםםםםםם,דולסההה הכוסיתת,כריס ואנהי שכבר אמרתיי להקה מספר 1 במקסיקו שעם היא לא במקסיקו אז היא מספר 1 בישראל חחח..=)

kendygirl

New member
ברוכה הבאה

אני קארין מעריצה את דולסה המושלמת אהרון דיאז החתיך ופונצ'ו המאמי

סוכריה16

New member
בקיצור על כולם חח

אני אוהבת גם את RBD נורא אוהבת את כריסטופר אבל מעריצה של אנהי כריסטיאן ופונצ'8ו המושלם שלייייי

ooOMoRoShOoo

New member
ברוכה הבאה!

גם את אוהבת את כולםם? גמאני

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה הדר...../images/Emo88.gif

אני גבי.. השתלבות נעימה. נא לקרוא את התקנון..

HEN0121

New member
אה ושכחתי משהו

הוא אף פעם לא ישכח להגיד לקרוא את כללי הפורום חחחחחחחחחחח זה בצחוק גבי אתה אחלהההההה של מנהל גם ברונו

תודה בנות

כן אני אוהבת את כולם אבל את דולסה וכריסטופר חולה עליהם הלוואי יהיו זוג הם מושלמים יחד

HEN0121

New member
חחחח אהבתי

אין לי באיזה שיהיו ביחד העיקר פונציטו ואנהי יהיו ביחד חחחחחח

HEN0121

New member
בעיה***

ואיי זה מה שקורה שמתכתבים באי סי חצי מילה את רושמת פה שהיית אמורה לרשום באי סי חחחח

Pollitaaaaaaa

New member
בובה פראית יש לנו אותו ראש!

גמניייייי מטוררפתת על כריסס ודולסה...=>למרות שהבנות שלייי זה אנהי ואנחללל אבלל...אמןןןןןןן כריססס ודולסה יהיו ביחדדדדדדדדדדדדד מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה