שלום :) אני חדשה

Candytuft faery

New member
שלום :) אני חדשה

האמת שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את הפורום..דווקא נראה נחמד :) עוד מגיל צעיר אני מתעניינת במיסטיקה..וגם מאמינה בזה כי ראיתי לא מעט דברים.. כל אופן יש לי כמה שאלות: אתם מאמינים בחוצנים?, יש פה מתקשרים עם חוצנים? האם לדעתכם יש לחתולים יכולת להרגיש רוע, אנרגיות שליליות בחדר, הם מסוגלים לראות דברים? וזהו :) שיהיה לכם יום טוב :)

ברוכה הבאה.

לכל בעלי החיים יש יכולות להבחין בישויות מסביבן. רע וטוב הם מושגים יחסיים. יש בנינו המאמינים בחוצניים רוחות וכוחות. אז תרגישי בבית. אוהב מיקי

ברוכה הבאה פה../images/Emo140.gif

שמחה שאת מוצאת את ה
שלנו נחמד, ואשמח יותר לקרוא אותך בהמשך
לשאלתך, כן, אני מאמינה שיש חיים גם מחוץ למה שאנו מכירים משום שנראה לי אבסורד לחשוב שבכל הדבר הגדול הזה, אנו חיים לבד, או שהוא נועד רק עבורנו. חתולים מרגישים רוע או אנרגיות שליליות.. גם פה אני חושבת שכן
המשך יום קסום לכולנו

Candytuft faery

New member
תודה לכולם :)

כל אופן מה שרציתי לספר בקשר לחתולים אז ככה: בערך מגיל 6 עד גיל 13 גרתי עם משפחתי בדירה שקנינו <עכשיו מכרנו אותה וקנינו אחרת :)> ובקיצור היה משהו ממש מוזר בדירה הזאת , ומאד לא אהבתי להשאר בה לבד, גם כן היה סיפור שמצאו גופה של מישהו בסביבה מול הבית..כל אופן בחדר של ההורים היה משהו מאד מוזר אמא שלי סיפרה שבלילות היא ראתה אדם מתהלך, וגם פעם היא ראתה רגליים של גבר בנעלי עור ומכנס שחור והוא מסר לה מסר מסוים.. בקיצור אפשר לומר שהיה רוע בבית בחדר הזה כי ההורים כל פעם רבו ולא היה טוב..ואז כשעברנו דירה המצב נהיה בהרבה יותר טוב.. עכשיו מכרנו את הדירה וקרובי משפחה שלנו משכירים אותה ..יותר מדויק סבתא שלי ועוד קרובת משפחה. שתיהן מגדלות חתולה, והיא אף פעם לא יושנת בחדר הזה וגם לא נכנסת אליו..פעם באתי אליהם ורציתי לבדוק אם זה נכון אז לקחתי אותה על הידיים ונכנסתי לחדר ואיך שעתשי זאת היא התחילה להתפתל כזה קפצה ממני והלכה לחדר אחר..אז באמת חתולים רגישים לעינינים כאלה. גם בדירה הזאת אני זוכרת שראיתי נעל זזה אחורה מעצמה גם תמיד הרגשתי שאני לא לבד שמישהו צופה עלי,עוקב אחרי, גם הצמחים היו זזים כשכל החלונות היו סגורים..ההיתי הראשונה ששמתי לב לדברים האלה בהתחלה לא האמינו לי ואחר כך אמא שלי הבינה שצדקתי.. אז זהו חח זאת אחת מחוויות סיפורי הרוחות שלי P:

../images/Emo119.gif שבת-שלום../images/Emo108.gif

בקשר לחתולים, אולי זה תלוי ברמת הנשמה שלהם? אומרים שיש להם 7 נשמות ...
אני יודעת
שחתול היא חיה שמשתתפת ומעלה את רמת הריפוי אצל אנשים מסויימים , אי אפשר ממש להוכיח מה חתול רואה ברמת הישויות והרוחות או החוצנים . כי בהחלט הם חלק מעולמנו - ואולי יותר נכון שהם מתמירים אנרגיות במקום המצאם לאנרגיות טובות, ויש אנשים ששערות החתול שלהם -גורמים להם אלרגיה. במיוחד אצל ילדים, ומעבר לזה אף אחד לא בדק וחקר - למה ילדים מסויימים דווקא דוחים חתולים על ידי תופעת האלרגיה .
זה בערך מה שאני יודעת על חתולים. אריאלה באהבה

Candytuft faery

New member
חחח אני אלרגית לחתולים

אבל הם דווקא החיה הכי אהובה עלי..אני פשוט מתה עליהם

אז.... למה את אלרגית לחתולים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

בלי קשר, לתיקשור או הקשר שלי עם ישויות וחוצנים, קלטתי שיש אצלך משהו שקשור לנושא , נכון שאת אוהבת חתולים , יותר מהרבה אנשים, ולדעתי האלרגיה שלך לחתולים נובעת מהפחדים שלך בתת- מודע לחוויות הלא נעימות שעברת , והרגשת שהחתולים מאשרים לך את הפחדים האלה. טיפול בפחד הזה יעזור לך ל" הרפא " מהאלרגיה ותוכלי להמשיך לחיות איתם בשלום ואהבה, כי זה כיף. אריאלה באהבה

Candytuft faery

New member
כן אבל איך תסבירי

שיש לי אלרגיות גם לבע''ח אחרים, וגם למזון מסוים..? לא ידועת אם זה ניתן לריפוי כפי שאת מתארת, אבל ההיתי מאד שמחה לדגל חתול..חח מה שאני לא יכולה לעשות..גם הקטע של האלרגיות עוד עבר לי מאבא בתורשה.. עם איזה חוצנים את מתקשרת? פלייאדנים?

למעלה