שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

זהו, היום החלטתי להבין מה אני רוצה. התעייפתי מהמקצוע שלי. לא מתאים לי ולאישיות שלי. יש אכזבה כי עבדתי קשה להגיע לכאן. אבל התיסכול והקושי הנפשי הוא גדול בכדי להמשיך. אין אין לי מושג איך ,מה וכמה. איפה ללמוד. חשוב לי להמשיך לעבוד (חלקית) איך עושה סדר בבלאגן בראש!! דבר ראשון אני יודעת יש לי נטיה ואהבה לילדים. מפה אני לא יודעת להמשיך.

משהו מומקד יותר.

מצד אחד-יש לי תואר בהנדסת מכונות. תחום שאני אוהבת - לבנות וליצור דברים. אבל העבודה בתעשיה לא נהנית ממנה כלל. שוחקת מול המחשב לא יצרתי כלל,רק תכתיבים. מצד שני- אני אוהבת וסקרנית מול ילדים (התפתחות, דרך התבוננות..) ישנה אפשרות לשלב בין תחומי היצירה ודרכי טיפול בילדים. תודה

הסבה מקצועית

יש אפשרויות מעניינות לשילובים בין דיסציפלינות שונות, אולם כדי להמליץ על הסבה חסרים פרטים. המלצתי: לעבור תהליך של ייעוץ תעסוקתי מקיף, שבמהלכו תוכלי לבחון את מיגוון השיקולים הרלבנטים לשינוי בקריירה שלך. למשל: הנטיות שלך, הכשרים, הצרכים, איפיוני האישיות כמו גם שיקולים פרקטים כמו משך לימודים ועוד. לאור זאת תבחני את החלופות השונות. במכון הדסה תמצאי מרכז מידע תעסוקתי מקיף ובו מידע על כל המקצועות ומסלולי הלימוד. בהצלחה!

מרכז מידע תעסוקתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

שלום היכן אוכל למצוא מרכז זה? ישנה רשימה כזו באינטרנט או רק באמצעות הגעה אליכם? תודה

למעלה