שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

רציתי להגיע למקום שאין בו מפגשים. רק וירטואליה. רק אני והמחשב שלי. תוכן, רבותי. דיסקוסים. ייעוץ, שיתוף, שאלות ותשובות. FAQ. עזרה נפשית בע''מ. מקום לשפוך את הלב, לצחוק פה ושם, לחייך, לדמוע. זה כאן? הגעתי למנוחה ונחלה? תקבלו אותי? (תגובות בבקשה!)

למרות שיש פה גם מפגשים

את לא חייבת להשתתף בהם
זהו בהחלט המקום לדסקס, התייעץ ולייעץ, לשתף ולהשתתף....
ברוכה הבאה

מממממממ

איך אני אגיד את זה? קוראת כאן כבר כמה זמן. בשקט בשקט. וקראתי המון הודעות של חדשים שנכנסים לפורום הזה. הם כולם שואלים על מפגשים. שלום אני חדש, יש כאן מפגשים? יש כאן מסיבות? מתי המסיבה הבאה? יש מסיבה בסוף שבוע? כאלה הודעות רק. אז אני מנסה להחליט מה זה המקום הזה. זה בבסיס רק מפגשים? או זה בבסיס משהו אחר. כי מסיבות יש לי בסוף הכביש שאני גרה בו. יש מועדונים, פאבים. יש חברים. אני רציתי אינטרנט, לא פו''פ. לא הכרויות, מסיבות, פלירטים. קצת פחות אקשן, קצת יותר נשמה. זה זה? זה פה?

כל אחד מוצא פה מה שהוא מחפש.. בערך

אז אם לא בא לך מפגשים - סבבה... וזה אינטרנט..
על בטוח ....

קודם כל ברוכה באה....

אני מכירה את אלה שנכנסים, וכן, הרבה מהם מחפשים בילויים ופו'פ וכו'. אם את קוראת כאן מזה זמן את גם רואה שהם נעלמים מהר מאוד מהשטח. אבל יש פה גם דברים אחרים, הרבה, טובים ורעים נעימים ומעיקים - כל הסוגים. ובעניין כמות התגובות - ניראה אותך פותחת הודעה של "אווץ' כואב לי הלב אישתו של החבר שלי קלטה אותנו על חם..." ואז תראי כמה תגובות תקבלי.... ברוכה הבאה

קודם כל ברוכה הבאה...

אני מכירה את אלה שנכנסים, וכן, הרבה מהם מחפשים בילויים ופו'פ וכו'. אם את קוראת כאן מזה זמן את גם רואה שהם נעלמים מהר מאוד מהשטח. אבל יש פה גם דברים אחרים, הרבה, טובים ורעים נעימים ומעיקים - כל הסוגים. ובעניין כמות התגובות - ניראה אותך פותחת הודעה של "אווץ' כואב לי הלב אישתו של החבר שלי קלטה אותנו על חם..." ואז תראי כמה תגובות תקבלי.... ברוכה הבאה

d a n i e l s 5

New member
זו בטוח לא אני....

גם אני קוראת כבר שבועיים "בשקט בשקט" וחוץ מהודעות של "מתי יש מפגש" ראיתי גם הודעות אחרות.... אז..כמו שאמרתי.. זו בטוח לא אני....זאת כנראה את (כל אחד קורא מה שמתאים לו). יקירתי , אמרה לך ציפיטפטת....ואמרה נכון.

36alma

New member
חמודה...פה יש מהכל. גם נשמה...וגם

גועל נפש. take your pick! אני ממליצה להתחבר לנשמה, ולהתעלם מהגועל נפש....ככל הניתן, גם כשהוא מנסה להידחף בכוח, ולזרוע ארס ורעל ושיפוטיות לא בונה, וציניות (אלא הורסת)! הכל, כמו בחיים האמיתיים. זה מה שאמרו לי נשמות טובות כשבאתי לפה, רק בשקט בשקט במסרים, וזה מה שאני אומרת לך. אה....וברוכה הבאה
מתקבלים בברכה גם שותפים סמויים...

deena

New member
ברוכה הבאה

זה לא שאין פה מפגשים. יש ועוד איך. יש אנשים שבאים רק בשביל זה. יש אנשים שלא באים למפגשים בכלל. יש כאילה שמערבבים. קצת מזה, קצת מזה. מה שעושה להם טוב. קצת עצוב לי שיש אנשים (כל כך הרבה אנשים) שחושבים שהמהות של הפורום הזה הוא מפגשי פו''פ וכד'. כי זה לא. זה לעיתים נראה כך, נכון. אבל זה ממש לא. וזה בעיקר תלוי באנשים עצמם, ומה הם רוצים מהמקום הזה. מה הם רואים בו. מה הם עושים בו. קחי מה שטוב לך, ותבלי בנעימים.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הכול תלוי בך ולהחליט באיזה אופן תעשי שימוש. בפורום ...רק להגיב....או להגיע למפגשים. אני יקבל אותך בזרועות פתוחות .....וכל אחד מחברי הפורום. רק זכרי מה שכתוב למטה.. ונפגשים באותה נקודה. בהצלחה יקירה.

למעלה