שלום אני חדשה!!!

hadarya

New member
שלום אני חדשה!!!

אממ.. קוראים לי הדר אני בת 14 בכיתה ח' מראשון. אני רוקדת כבר 11 שנה. התחלתי מ-7 שנים בלט קלאסי (הייתי אבל ממש קטנה), ואז עברתי למקום אחר יותר מקצועי (בגיל 10) שמה למדתי עוד הרבה סגנונות. כיום בעיקר, אני רוקדת מחול מודרני ואימפרוביזציה. אבל כמובן שבלט וטכניקה זה הבסיס להכל. אממ.. מה עוד אני יכולה לספר? יש לי 4 שיעורים בשבוע, נעלי פוינט התחלתי בשנה שעברה, מחר יש לי הופעה בסוזן דלל וביוני אני טסה לאיטליה (מהחוג). מקווה להשתלב מהר.. =]

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

באיזה סטדיו את רוקת? בראשון? בהצלחה בסוזן דלל! עשית כבר חזרות בסוזן דלל? בטח זה ממש כיף לרקוד שם... את טסה על חשבון הלימדוים?

hadarya ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אל תדאגי מאוד קל להשתלב פה.. תהני ,והכי חשוב אל תפסיקי לרקוד... ציפור האגמים.

רקדנית1

New member
היי הדר

ברוכה הבאה לפורום... אני בטוחה שתשתלבי פה מהר:) גם אני מראשון וגם אני רוקדת 11 שנה. באיזה סטודיו את רוקדת?

hadarya

New member
תודה לכולם!!!

וכן כבר הופעתי המון פעמים בסוזן דלל (בערך 10). בעיקרון אני טסה על חשבוני, אבל המחיר הוא לא המלא הבצפר השיג כל מיני הטבות, הנחות.. וואט אבר. ואני רוקדת אצל נדין בומר, וזה נקרא "האקדמיה למחול בומר". והאמתי שהמקום מחולק לשניים לאקדמיה (שזה המקצועי) ולחוגי ג'ז וכושר רגילים וזה נקרא "קצה הגוף".

אה אני מכיר את נדין בומר

שמעתי יותר נכון... הילדות שבפנימיה שאבא שלי מנהל הולכות לרקוד בקצב הגוף... והתכוונתי אם את טסה בזמן הלימודים בבית הספר...לא בבית הספר לריקוד...חחח

ברוכה הבאה הדר../images/Emo24.gif

אני מקווה מאוד שתהני איתנו כאן! את נשמעת ממש ממש מתקדמת, במיוחד ביחס לגיל שלך! אני שיר:)

Mr GK

New member
ברוכה הבאה

איפה את רוקדת בראשון? אני רוקד אצל ורדה שובל.

hadarya

New member
שוב תודה...

ולא אני מסימת ללמוד בעשרים ביוני (כמו כולם) ואני טסה בעשרים ושש.. אה ויש לי גם חברה שלומדת אצל ורדה שובל.

למעלה