שלום אני חדשה

muminit1

New member
שלום אני חדשה

ויש לי שאלה.. שמעתי שיש יותר מ70 פרקים בגרסא היפנית והורידו את זה פה בגלל כל מיני רגשות שמופיעים שם.. מישהו יכול להסביר לי למה הורידו את הפרקים הללו?מה יש שם? האם יש תמונות או סרטונים של זה? כי לא נראה לי כל כך הגיוני שבסרט מצוייר יכול להיות רגשות כל כך נוראיים שלא מראים אותם.. אם יש תמונות או סרטונים מהפרקים הללו או מהסרטים האחרים של סאקורה אשמח אם תוכלו להפנות אותי אליכם ואם לא תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה רבה (שמעתי שיכול להיות שיש יחסים בין אנשים מאותו מין וזה לא נראה לי הגיוני,אויש אז מראים את יוקיטו ואת אח של סאקורה מתחבקים,אז מה? הם חברים טובים..האם זה זה?)

BaBy AnImE

New member
כנראה שיש כמה אנשים *אהמ*

שלא אכפת להם מדברים שמעצבנים אחרים.... *אהמ* *אהמ* וכשביקשו מהם בצורה יפה, הם לא הפסיקו. וכשביקשו בצורה פחות יפה, הם לא הפסיקו. וכשממש פותחים במשא מחאה נגד זה, הם עדיין לא מפסיקים >< אז שאותם האנשים (מולטי לתשומת ליבך, בבקשה) פשוט יפסיקו את זה כי זה ממש לא נחמד!!!!!!!!!!!!

ff6

New member
היה עדיף שלא ההית שולחת אותה בכלל

>_>
.

BaBy AnImE

New member
ברוכה הבאה ^^

אני אנסה לענות על הכל....
ב"סאקורה" אכן הורידו פרקים בגרסא האמריקאית. יש שם יחסים בין אנשים מאותו המין, ואפילו אותה המשפחה (יוקיטו-טויה, טומויו-סאקורה, מר טרדה-ריקה, מיילין-שאורן, אמא של טומויו-אמא של סאקורה). יוקיטו אפילו אומר לסאקורה שהוא אוהב את אח שלה, ואם את רוצה, את יכולה ללכת לגלריה ל"ספויילרים" ולראות את הקטע בתמונות.

Houndour

New member
אהלן, ברוכה הבאה ../images/Emo79.gif

בגרסא היפנית יש בדיוק 70 פרקים. כאן אומנם לא הורידו שום פרק אבל כן צנזרו את הרמיזות לפדופיליה וליחסים חד מיניים שמופיעים בכל מקום בסדרה
. ואני לא יודע מה נראה לך לא-הגיוני כאן, יחסים חד-מיניים זה דבר נפוץ מאוד באנימה.

muminit1

New member
טוב לדעת..

לא ידעתי שיש נושאים כמו פדופיליה,גילוי עריות ויחסים חד מיניים בסרטי אנימה,כנראה אני לא רואה מספיק כאלה.. מישהו בשרשור הזה נתן כל מיני דוגמאות וזה ממש מעניין,הייתי רוצה לראות יותר כדי להאמין..אחותי אמרה לי שיש אפילו רמזים ללי+יוקיטו ולעו דכל מיני..זה ממש מסקרן,חבל שאין דוגמאות כמו תמונות וסרטונים שיאמתו את זה..

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifתראי את הגרסה היפנית של

סאקורה. אני בטוחה שזה יגיד הכל:] ולא ידוע לי על גילוי עריות בסאקורה:X

Houndour

New member
אם סאקורה/טומויו לא נחשב ../images/Emo79.gif

בענייך לגילוי עריות, אז לפחות סונומי/נדשיקו כן?

Houndour

New member
דווקא ללי+יוקיטו אין רמזים ../images/Emo79.gif

הם פשוט אומרים במפורש שהוא מאוהב בו, לא צריך יותר מזה
^^ טוב נו.. גם יש פול רמזים =X

וואלקם!

והיו כל מיני צינזורים, אני רואה שכבר כתבו לך עליהם... אבל כדאי לך לראות את הגרסא היפנית כדי להבין את זה יותר טוב

S.Riddle

New member
ברוכה הבאה! ^^ ../images/Emo24.gif

אני משערת שכבר הבנת פחות או יותר, אבל... יש ספיישלים מהצד, לא יותר מ-70 פרקים. :) ו, אר, אח של סאקורה ויוקיטו מאוהבים. חיח. ^^; (==רשמי==)

למעלה