שלום אני חדשה !!!

שלמונזה

New member
WELCOME ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

ספרי לנו קצת על עצמך...! בת כמה את? כמה זמן את כבר אוהבת את ירמי? שיר אהוב? אלבום אהוב? או מה שבא לך

hen 10

New member
אוקיי

תאמת שאלבומים שלו אין לי אני רוצה ליקנות אבל אין תקציב יש שיר שאני הכי אוהבת שלו אני אשתנה, ואני בת 14 ואני אוהבת את ירמי כבר שנה אין לי הבה שירים שלו רק 2 ואני מתה להשיג ואני לא יודעת איך כי אין לי כרגע תקציב ליקנות דיסקים שלו...!!! זהו

שלמונזה

New member
אני אשתנה זה שיר מעולה ../images/Emo168.gif

השיר שגם גרם לי לאהוב את ירמי... יש לו הרבה שירים טובים, וממש חבל שאין לך דיסקים שלו! אם אין לך תקציב לדיסקים אני מניחה שאין גם מה לדבר על הופעה
בכל מקרה אני יודעת שרוב הדיסקים שלו עולים נורא זול (סביבות ה- 35-40 ש"ח) והם ממש שווים! רק הדיסק האחרון שלו [הזמן האבוד] שמכיל את הלהיטים אני אשתנה ותתחיל מאפס נורא יקר [בערך 70 ש"ח]
ועל הורדות חוקיות בכלל אני לא מוכנה לדבר, אבל יש האתר החוקי http://www.songs.co.il

hen 10

New member
להופעות אני הולכת אם בת דודה שלי

אז פחות או יותר היא משלמת עליי אז אין לי בעיה הבעיה היא שהוא מופיע רחוק מהבית שלי כמו בת"א ואני גרה בקרית אתא אז חיפה יותר קרובה לי ואם תהיה הופעה שלו בחיפה אז אין לי בעיה ללכת!
אולי בחופש אני הולכת לת"א אז אני יכנס לאוזן השלישית ונירא כמה זה עולה כי אני רוצה כמה דיסקים יותר של ירמי ושל כנסיית השכל!!!

שלמונזה

New member
נו הופעות זה הכי שווה ממילא!../images/Emo168.gif

והוא גם לא מופיע בת"א
אתמול הוא היה בשדרות, וככה בד"כ במרכז זה תערובת אסקוט [הלהקה של ירמי עם אסף וג'נגו]

שלמונזה

New member
ת'אמת? לא כ"כ הרבה... ../images/Emo168.gif

קודם כל יש סקר בנושא ואת מוזמנת להצביע... חוץ מזה התחלתי לאהוב את ירמי רק השנה!!! היתי פעם בהופעה של כמה אומנים נגד תאונות דרכים בכיכר מלכי ישראל דאז וירמי הופיע שם. הופעה ראשונה ואמיתית שהייתי בה היתה השנה בתמונע יום העצמאות בפ"ת ירמי + חמי הופיעו ביחד והשאר זה 3 הופעות של תערובת אסקוט נראה לי וקולה רוק [שליטה!!!] ירמי ועוד מלא אומנים טובים [האממ ערן צור
] וספרי לי באיזה הופעות את היית?

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני שירי, בת 14 וחצי ממעלה אפרים, בקעת הירדן כזה [לא אומר הרבה גרר] אני מהשקטים בפורום
פשוט אין לי כ"כ מה להגיד אבל... ברוכה הבאה וזה

שלמונזה

New member
אז תפסיקי להיות שקטה ../images/Emo168.gif

ותתחילי להתפרע...! זה מתחיל כשמנסים לענות לרוב השרשורים [קשה לענות על כולם] ואז מתרגלים, והחברה פה. ותמיד יש מה להגיד על ירמי

hillaaa

New member
ברוכה הבאה!!

אני מקווה שתשארי בפורום, תשתתפי והכי חשוב תהני!!! בהצלחה... דרך אגב אני הילה בת 17 עוד יומיים 11.12 מראש העין

N o l o g o

New member
יההההה

ברוכה הבאה בובה..:) אני שיראל בת 17 מראשון ויש לי אינטרטנט (במחשב הישן אבל גם משהו..)

למעלה