שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

שלום לכם פורום יקר, אני חדשה כאן ( הראלוש אני מתכוונת למויאלו כפרה עליך והרבה נשיקות ) ואני מקרית גת גרה קרוב למלכה נינט ההורסת הנשמה התאומה השניה , אני צפיתי בכל התוכניות ואפילו הקלטתי אותם ויש אחת שכל כך רציתי שהיא תגיע לשלבים האחרוני קוראים לה אם את זוכרים ענת בן חמו יש לה קול מדהים . היא ריגשה אותי עד דמעות וצימררה את כל גופי ששרה את רגע פרטי היה ביצוע מהמם , אז חברה לא רק הראל סקעת צרעים לדבר עליו , אם כל הכבוד ואין כבוד הוא בן אדם פשוט מה עשיתם ממנו , עזבו אותו לנפשו אני כל היום שומעת בראש סקעת סקעת סקעת . סקעת תעשה לי ילד, בנות מה נסגר איתכן , אתן יודעות מה המשמעות של תעשה לי ילד, אתון ממש בגחי הטיפשעשר'ה , אז תנו גם כבוד לאלו שהם גם טובים אבל לא התקדמו בשלבים.... ודרך אגב חולה על מויאל הוא הכוכב שלי וכמו ששרית חדד שרה על אבי גואטה " אתה תותח אין אין עליך " אפשר לשייך את המילים הללו למויאל." אתם מסכימים איתי, אתה מסכים איתי?,את מסכימה איתי?" ( איילון בן יוסך הגרפולוג ) שלכם באהבה ברנדה דנה מקווה להכיר אותכם יותר ורק תזכרו קריית גת שולטים

yaron18m

New member
למה מויאל לא בן אדם כנסי

יענו בגלל שזכה צריכים להתייחס אליו והוא לא בן אדם מה הוא אל מותק מודעים לכך שסקעת בן אדם ואנחנו לא יריבים פה אל תציטי אותנו וברוכה הבאה שקלי מילים

yaron18m

New member
חוץ מזה פה גם הסקעתיות/ים מפרגנים

לכווווווווווווווולם גם למויאל וכך גם המויאליםם וכולם/ןאז עשי טובה

חחחחחחחחח ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

אני שני מויאל..ואני מאוהבת,שרופה,חולה,מטורפת,גוססת,מאושפזת,קרועה,מחוררת על הראל מויאל
...אני בטוחה שאני ואת ניסתדר...חחחחחח..... תהני פה

בוקר טוב שני

גרמת לי חיוך על הבוקר שראיתי את ההודעה שלך , אני מקווה ובטוחה שנסתדר ונכיר יותר אחד את השני, הרבה תודות על ההודעה ..

חחחחחחחחחח בקשה כפרההה

עכשיו כבר צהריים..פשוט רשמתי את ההודעה הזאת לפני שהלכתי לבצפר...חחחח

לכולם תגיבו להפעלה שלי

לא סתם פתחתי את האשכול הזה אז תרשמו מאיזה רגע התאהבתן במויאלוש שלנו, כפרה עליו הוא הנשמה התאומה שלי

מאי 406

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה מאמי!

אני מאי מי-ם, וגם אני מטורפת על מויאל המדהים... תהני פה בפורום!

חח..מי אמר שכל המעריצות מאוהבת בו?

אני מעריצההה אותווו בטרוףף הוא הכוכב ואני המעריצה הכי גדולה שלו
אבל אני לא מאוהבת בו..{אני מאוהבת במישהו אחרר..
}

yaron18m

New member
מה המצב? דנה ואושרת דנדשות

בוקרררררררר טווווב (למרות שקמתי ממזמן)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אנ איילת..אני מעריצה של המלך מויאל
ושנה שעברה רציתי שנינט
.. תהני והישתלבות מהירה

razrazonnnnn

New member
ברור שהוא המלך

כתבתי חמשיר על הראל מויאל הנשמה: כן כן הראל מויאל וואיי וואי איך שהוא שר את הנשמה הוא מוציא ואת החורף מחמם לי והופך לקייצי הראל מויאל אתה מושלםן כן אתה הכי מדהים בעולם מתי תוציא כבר תאלבום שבטוח יכנס למקום הראשון אתה נוהג בפיאט עם שימרית ומתכנן לנו מה זה להיט כאילו דה אתה גם מה זה מתוק ואיתך כל חיי בא לי להיות טוב כפרונות זה החמשיר אוהבת ומתרגשת כל פעם מחדש אושרת עזרא

אפילו אושרת

אושרת עזרא יואי את כזו מוכשרת אני לא יכולה להפסיק לקרוא את השיר, יפה לך ממש לכתוב את החמשיר על הראל וישר לעלות אותו לפורום פה ועוד רואים שעשית את זה ממשתמש אחר שרשום בפורום תפוז, רזרזון נכון? מה הוא חבר שלך?את מכירה אותו? ידידים מהצבא? מהשכונה? שמחה שאת נוטלת חלק פה אפילו שאת אצל מישהו אחר את נכנסת לפה אשרך..

כן כפרונה זו אני אפילו אושרת

נכנסתי בטעות מהלינק של אחי הגדול ,הוא יפצוץ אותי ממש אוי מיי גאד אורנה דץ, הוא שונא את כוכב נולד אם בטעות הוא יהיה פה ויראה את השם שלו הלכו חיי לעולמ.

אהה זה אחיך הגדול חחח

הרסת אותי עם אורנה דץ ממש כולך ג'ודי מארץ נהדרת, וגם הקטע עם אחיך חחחחחחחחח אם הוא ירביץ לך תקראי לי , דרך אגב בן כמה הוא?

mamita35

New member
אאאאאאאאא איזה חמשיר מהמםםםםםםםם

את ממש מוכשרתתתתתת
אאאאאאאא כפרהההההה על מויאלושששששששש, כמה שהחמשיר שלך מאפיין אותווווו
"הראל מויאל אתה מושלם כן אתה הכי מדהים בעולם מתי תוציא כבר תאלבום שבטוח יכנס למקום הראשון " מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ומה עם ההמשך??

יושב בפיאט עם שמרית ומתכנן לנו מה זה להיט זה גם מה זה יפה כאילו איך חשבתי על שמרית הקונפה הזאת שגנבה לי את עיני השקד האלו

mamita35

New member
כמובןןןןןןןן שגם ההמשך של החמשיר

מושלםםםםםםםםם
אבל סתם, בחרתי איזה 2-3 שורות מתוכו שממשששש אהבתייייי
אממ....והקטע של מויאלושששש ושמרית בפיאט דווקא היה מאוד נחמדדד חחחח
החמשיר שלך מהמםםםםםםם, הנה כולוווווווו
כן כן הראל מויאל וואיי וואי איך שהוא שר את הנשמה הוא מוציא ואת החורף מחמם לי והופך לקייצי הראל מויאל אתה מושלםן כן אתה הכי מדהים בעולם מתי תוציא כבר תאלבום שבטוח יכנס למקום הראשון אתה נוהג בפיאט עם שימרית ומתכנן לנו מה זה להיט כאילו דה אתה גם מה זה מתוק ואיתך כל חיי בא לי להיות

למעלה