שלום אני חדשה

שיר 100

New member
שלום אני חדשה

יש לי המון אוספים... לא כדאי שאתחיל לפרט כי הם לא יגמרו לי
מגיל מאוד צעיר התחלתי לאסוף ואני מקווה שאצליח להשתלב...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני הצטרפתי לפני כמה ימים. אני אוספת שקיות סוכר וכרטיסי ביקור. זה נראה פורום כיפי עם אנשים שמוכנים לעזור. תהני

python 4

New member
היי שיר../images/Emo24.gif

תני לנו את ה- highlights לפחות.. ברוכה הבאה! מקווה שתהיי מעורה בצל פורומינו.

בוסטר1

New member
הי...... זרקת משהוא לאוויר תעמדי

אחריו תתחילי ברשימה .אנחנו אוהבים אספנים מכול הגדלים וכול הצורות אני בוסטר1 ואני גם כולבויניק (תוכלי להתרשם בגלריות מכולנו) נשמח לתמונות של האוספים ודרך צלחה

gingerlab

New member
היי שיר וכולם:

גם אני כאילו חדשה כי לא פירטתי אוספים עד היום.פשוט חשבתי להתמקד ולא יצא.אז אני אוספת:כלי פורצלן,צעצועים ישנים וחדשים עם דגש על נושא שיווי משקל,בובות של דמויות מסרטים,ובולים בנושאים:כדורים פורחים,צמחים,כלבים,סיפורי ילדים,ג'אז,קולנוע,רכבות,פורצלן ותחרה.זה הכל,אירית.

בוסטר1

New member
גם לך גינגרלב ברוכה הנמצאת

ומה פרוש השם?וכמובן אנחנו מחכים לתמונות

gingerlab

New member
תודה, בוסטר1 ויחיד

הניק ע'ש כלבתנו ג'ינג'ר(לברדור) שתחיה, מהתקופה שהמשפחה התכתבה בפורום כלבים ובעלי חיים.בקרוב שם חדש.שבת שלום!אירית.

תמיר1991

New member
שלום שיר!

מקווה שתתערי בפורום - החברה כאן נחמדה ומעניינת, ואני בטוח שתיהני! תמיר.

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה שיר! ../images/Emo24.gif

מה זה אצלך "גיל מאוד צעיר"? כי הבנתי שעכשיו את בת 11... זה לדעתי גם גיל מאוד צעיר. :) יום כתום, רונן, אספן הפחיות.

שיר 100

New member
תודה לכולם

כן , עוד כמה ימים אני אהיה בת 12 . גיל מאוד צעיר אצלי זה גיל 6 . אם אתם רוצים פירוט על האוספים שלי אז כך : אוסף בולים מחקים צבים (לא אמיתים
) מטבעות מתחילה מפיות וטלקרטים (איך שלא רושמים את זה) נרות גלויות זהבים (אלה שעוטפים כל מיני שוקולדים) עטיפות של מטבעות שוקולד צדפים ונראה לי שזהו חחח... אני לא ממציאה , לבת מצווה קונים לי סורק אני אסים כאן תמונות.

תמיר1991

New member
בת מצווה שמחה!

גם אני בולאי, ואני בן גילך (בערך.. כיתה ח' כרגע). בהצלחה ושוב, מזל טוב! תמיר.

YOSEW

New member
שיר 100../images/Emo77.gif

שלום צדפים ונרות קטנים מתאים לך אם כן תשלחי כתובת למסר ונשלח לך. אני אוסף מגנטים ועטים עם פרסומות.

yg23

New member
../images/Emo87.gif ברוכה הבאה!!

אני בטוח שתשלבי יפה בפורום. בהצלחה! ותגידי מה את אוספת.

למעלה