שלום, אני חדשה

שלום, אני חדשה

היום קיבלתי בדואר את תעודת הפטור.. מה הלאה? לאן אני צריכה ללכת? מה לעשות? אני מאוד רוצה לעשות שירות לאומי אבל אין לי מושג לאן לפנות עכשיו.. ועוד שאלה, אמרו לי שאם יצאתי מהצבא בגלל קב"ן אין מצב שיתנו לי שירות לאומי.. זה נכון?

הייבי

New member
ברוכה הבאה

קיבלת את הפטור ואת רוצה שירות לאומי? זה מאוד פשוט: את מרימה טלפון לאחת מ-5 העמותות שמאגדות מתנדבים לשירות לאומי שלומית וש"ל - לחילוניות עמינדב, האגודה להתנדבות בע"מ ובת עמי - לדתיות את מספרת להם שיש לך פטור ואת רוצה להתנדב.. ומתחילה בתהליך הרישום וההצבה.. השנה כבר נפתחה בספטמבר אבל יכול להיות שנשארו מקומות פנויים או לחילופין מקומות שהתפנו בגלל בנות שלא היו מרוצות אז עם קצת מזל תספיקי עוד את השנה הקרובה.. אם לא בא לך ואת רוצה לחכות אז השנה הבאה נפתחת בספטבר 2005.. אבל את זה את כבר מתאמת מול האגודה והכל... בכל מקרה, גם מי שמשתחרר דרך קב"ן יכול לעשות שירות לאומי לכל היותר יבקשו ממך להביא אישור מרופא משפחה\פסיכולוג שאת כשירה לשירות. בהצלחה.. אין לך מושג כמה זה יותר טוב מצבא...

אני עוד לומדת... :)

ככה שמין הסתם אני רוצה להתחיל בשנה הבאה.. איפה אני יכולה להשיג את מספרי הטלפון של האגודות הללו? (לחילוניות)

הייבי

New member
תבדקי בטאגליינס של הפורום

בכל מקרה את של שלומית אני יכולה לתת לך: 03-6129202 זה לפחות המספר שלי יש... של ש"ל אני צריכה לחפש אם לא תמצאי תשלחי לי מסר אני אחפש לך אותו..

Mיקי_

New member
כל פטור הוא טוב

ואת בהחלט יכולה לעשות שירות לאומי, פרטים על העמותות כולל מספרי הטלפון שלהן וכיצד לפנות תוכלי למצוא בקישורי הפורום.

למעלה