פתחתי אתר של מלאך שחור אתר ממש יפה +פורום
C c h e n 1 9 New member 24/9/04 #2 שלום אני חדשה !!!!!! לפני כמה זמן כתבתי הודעה ולא ראיתי אותה אז שינתי את השם ואני מקווה שזה עובד אני קוראת את הפורום מלא זמן אבל לא כותבת
שלום אני חדשה !!!!!! לפני כמה זמן כתבתי הודעה ולא ראיתי אותה אז שינתי את השם ואני מקווה שזה עובד אני קוראת את הפורום מלא זמן אבל לא כותבת
A aj23 New member 24/9/04 #3 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif חבל שעד עכשיו לא כתבת, היה לי אותו דבר לפני כמה חודשים - קראתי כל הזמן אבל לא היה כוח להירשם. אז טוב שהצתרפת וברוכה הבאה!
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif חבל שעד עכשיו לא כתבת, היה לי אותו דבר לפני כמה חודשים - קראתי כל הזמן אבל לא היה כוח להירשם. אז טוב שהצתרפת וברוכה הבאה!
C c h e n 1 9 New member 25/9/04 #7 האתר שלי על מלאך שחור נפתח רשמית|מא האתר נפתח רשמית הוא כולל דברים כמו תמונות,ריגשונים,פורום,סקר ועוד כנסו לראות!!!!!!!!!!
האתר שלי על מלאך שחור נפתח רשמית|מא האתר נפתח רשמית הוא כולל דברים כמו תמונות,ריגשונים,פורום,סקר ועוד כנסו לראות!!!!!!!!!!
ש שודדת הקברים New member 25/9/04 #8 נצל"ש מישהו יכול בבקשה לכתוב לי את שמות הפרקים בעברית של העונה הראשונה?? בבקשה..זה דחוף.. תודה מראש!!
נצל"ש מישהו יכול בבקשה לכתוב לי את שמות הפרקים בעברית של העונה הראשונה?? בבקשה..זה דחוף.. תודה מראש!!
N Nitzan122 New member 24/9/04 #6 כתוב שזה "טרם אושר ע"י מנהל אתר טיפו. אנא בקרו באתר זה בקרוב." ואי אפשר ממש לראות כלום... ויש לך טעות בכותרת כתוב "מאלך שחור"
כתוב שזה "טרם אושר ע"י מנהל אתר טיפו. אנא בקרו באתר זה בקרוב." ואי אפשר ממש לראות כלום... ויש לך טעות בכותרת כתוב "מאלך שחור"