שלום אני חדשה

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא כולם כאן חולי אפילפסיה. יש פה גם בנות זוג של חולי אפילפסיה (אולי יהיו גם פעם בני זוג), והורים לילדים שיש להם אפילפסיה. האם לך יש אפילפסיה? את לא חייבת, כמובן, לענות אבל תרגישי חופשיה.

כן יש לי כבר 14 שנים

אבל אף פעם לא ידעתי שיש מרכזי תמיכה פורום (לא שאני צריכה תמיכה אני מאוד שלמה עם מי שאני ועם מה שיש לי)

חייםלוי

Member
מנהל
גם אני שלם עם עצמי ואני לא מחשיב

עצמי חולה אבל תמיד טוב שיש עוד אנשים שאפשר לדבר עליהם על כך. לפני שהגעתי לפורום במקרה לא דיברתי על כך מעולם. כמובן שמי שקרוב אלי יודע. אבל לא הרגשתי גם צורך לדבר על כך. והנה בפורום זה השתחרר. נקודה נוספת היא שדווקא אנשים כמוך שמרגישים טוב עם עצמם ישתתפו בפורום. עצם זה שאת חיה טוב עם עצמך ועם מה שיש לך יכול לתת עידוד ותמיכה לאנשים אחרים שאינם חשים כך.

../images/Emo52.gif אבל לא התכוונתי

לזלזל בפורום כונתי היתה שאני לא זקוקה לתמיכה אבל אני יכולה לתרום מנסיוני הרי בשביל זה נכנסתי וגם בשביל לשאול שאלות שפחות מובנות לי מאוד הייתי רוצה להתכתב אם אשה אפילפטית אשר היתה בהריון

ufo11

New member
ברוכה הבאה לביתנו הקט:)

כל אחד בהחלט יכול לתרום מניסיוני והידע שברשותו:) זה מבורך:)

qt1

New member
../images/Emo11.gif קראו לי../images/Emo35.gif ברוכה הבאה במבה../images/Emo13.gif

יש שאלות אני כאן...
וגם אם אין.

האם את אישה

אם כן האם היית בהריון? ואם כן איך היה ההריון מה סוג הכדורים שאת נוטלת מה המינון

qt1

New member
תלחצי על הכינוי שלי זה שבכחול../images/Emo39.gif

אני בשמלה ורודה וזה אומר שאני אישה
, מנהל בתפוז נפגש במשרדי תפוז עם הנהלת תפוז כך שאני לא יכולה להיות גבר ולכתוב לך בתור אישה. כן, הייתי בהריון, ההריונות שלי היו הריונות תקינים. לגבי נטילת כדורים בזמן הריון,אם את עדיין לא בהריון, יש לך זמן לגשת לברר במקומות הבאים.הגוף שלך צריך להתנקות בד"כ מתרופות כשנה וחצי אם אינני טועה, נסי להרשם לאי"ל , האגודה הישראלית לאפילפסיה ולקבל הדרכה וגם יהיה לך את הפורום הרפואי שלהם, גם לא תרגישי לבד, הם תומכים לאורך כל הדרך. המקרה שלי הוכיח את עצמו כמקרה של שאננות מצד הרופאים , דבר שהוביל לבריאות לקויה של אחד הילדים. אל תסתמכי על מה שאת קוראת באינטרנט, צרי קשר עם המקומות שכתובים , בררי איזה תרופות את צריכה ליטול בזמן ההריון, אם את כבר בהריון בחודשים מתקדמים שיהיה בהצלחה , נסי לשתף אותנו, אני מעדיפה לא לשתף לגבי התרופות שנטלתי בזמן ההריון או עכשיו. ביחוד לא בזמן ההריון-ואני בהחלט קיבלתי אישור להכנס להריון
אני כאן...

למעלה