שלום אני חדשה

Liatos

New member
שלום אני חדשה

אני בת 19 מהמרכז ואני מעונינת ללמוד ריקודי בטן יש פה מישהי שמלמדת? או מישהי שיכולה לתת לי פרטים? תודה...

tlingit

New member
ברוכה הבאה Liatos ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו
אולי נוכל לעזור לך עם המידע שיש לנו בלוחות שיעורי ריקוד של הפורום - גשי לקישור 'לוחות' בפס הכחול בראש עמוד הפורום ותמצאי שם הרבה מידע על מקומות ללמוד ריקודי בטן (הלוחות מסודרים לפי אזורי הארץ, להקל על החיפוש) אם לא תמצאי, ספרי לנו, וננסה לעזור
אני מזמינה אותך גם לספר קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו' ובינתיים שבי איתנו קצת, תכירי את הנוכחים, קראי בדפי הפורום הקודמים, גשי למדורים השונים שלנו, יש בהם קישורים מעניינים, מאמרים בנושאים שונים, תרגומי שירים והרבה מידע

אהלן וסהלן!!!

ברוכים הבאים. מאיפה את במרכז? אני גרה בקרית עקרון, ליד רחובות.

Liatos

New member
תודה על העזרה

אני יבדוק עוד מעט... וגם אני מרחובות!

לחברה החדשה

ברוכה הבאה, גם אני מרחובות ונפלא לקרוא שיש עוד חברות בפורום מאזור המרכז, אמנם אני לא לומדת ברחובות אלא בבית הלוחם בתל אביב אבל כיף לדעת שהמרכז על המפה. וחבל שלא יצא לי להיות במפגש הפורום ואני מקווה למפגש הבא בע"ה אני אופיע כי נעים להכיר פנים אל פנים עם החברות/חברים. נשמור על קשר

Liatos

New member
פשש איזה יופיי

טוב באמת לדעת שיש פה עוד אנשים שגרים באיזור אני בת 19 ועוד לא התחלתי ללמוד עדיין, אבל זה מעניין אותי ואני רוצה להתחיל ללמוד קצת :) בנות כמה אתן? כמה זמן אתם לומדות כבר?

אהלן

אני לומדת כבר שנה.והאמת שהיה לי רקע לפני.... ויש 2 מורות ברחובות שאני לפחות מכירה... נעמי שר, שהיא מלמדת בימי שלישי בבית פנחס (שעריים) ומימי שהיא מלמדת בימי ראשון ורביעי (בכביש העוקף, קרוב לבי"ס אורט) אני אשמח מאוד אם תצטרפי אלינו ( במי שתברי ואפילו בשתיהן) את חיילת?

Liatos

New member
כנסי :)

אני לא התגייסתי ליד אורט זה מצויין בשבילי... תוכלי לתת לי פרטים איך הולכים השיעורים האלו? כמה זמן? ובת כמה את דרך אגב?

../images/Emo13.gif

אני בת 21.6 השיעורים הם באורך שעה, יש חימום בכל תחילת שיעור, אח"כ לומדים תנועות חדשות, מתרגלים, ואח"כ רוקדים עד שנגמר השיעור. תשלחי לי במסר איפה את גרה, אני אסביר לך בדיוק איך להגיע....

איזה יופי../images/Emo42.gif

אז לעניין!! אני בת 56 והקבוצה שלי גם היא סובבת סביב הגיל הזה. אנחנו לומדות כבר שנה ונרשמות לשנה שניה כי זה ממש כיף. אני מבינה שבריקודים הגיל לא משנה דבר כל עוד יש לנו עניין משותף. העיקר זה הרוח ומצב הרוח שולחת לך חיבוק גדול עם המון אהבה

למעלה