שהיו לי 3 - 4 כלבים , תוכי קוקטייל , 2 ארנבים ודגים ... ואם אפשר להחשיב אז כרגע יש אצלי בגינה חתולי רחוב .... כך שבגידול בעלי חיים אני די מנוסה ... אך לא בגידול זוחלים ...
אני מציע לך בראש ובראשונה לעבור על המאמרים. יכול להיות שאיגואנה למשל ,היא לא בדיוק מה שחשבת עליו אבל מקריאה זריזה של המאמרים תקבלי איזשהו מושג כללי לגבי דרישות אלמנטריות בגידול זוחלים. אם רק היום נכנסת לכאן בפעם הראשונה ולא השתתפת בצורה פסיבית, אני מציע לך גם לטייל בדפים קודמים. לגבי שאלתך, הנחשים המומלצים למגדלים מתחילים הם כרכנים וקינגים. הנחשים האלה מגיעים מאקלים די דומה לשלנו ולכן אין יותר מדי בעיות עם שמירת טמפרטורה ולחות מיוחדים. בגלריה (ובקבצים) תוכלי למצוא תמונות של הנחשים הנ"ל וכמו כן תמונות של נחשים נוספים. תרגישי חופשי לשאול שאלות.
מקריאה חוזרת של ההודעה שלי עלול להצטייר כאילו שהזוחל המומלץ למגדל המתחיל הוא נחש. זה אולי נכון אבל אולי לא... ישנם סוגים שונים של לטאות שאולי הטיפול בהן יותר פשוט וקל מאשר בנחשים. אני לא מתעסק עם לטאות ולכן ציינתי לגבי הנחשים.
ראשית תילמדי כדי לא לעשות טעויות..טעות שווה מוות ככל הניראה בעיקר למי שלא מבין כלום...אז בואי נתחיל ככה,לכי לארכיון ותתחילי מהסוף וכשתגיעי לעמוד הראשון אני בטוח שתהיי מנוסה יותר והשאלות שלך יהיו ספציפיות יותר ואני בטוח שכבר תביני מה את רוצה והאם את מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך לגדל נחש וכמובן יש את ההיבט הכלכלי...אז קדימה יש לך בערך 100 עמודים ליקרוא....ושלא תדלגי....בהצלחה...ושוב בהצלחה.
רוכשת אותה ... רק רציתי שתמליצו לי איזה לטאה\נחש הכי מומלץ למגדל המתחיל ... ואז אני אחרוש אחרי חומר עליו\ה .. על אופן גידולו\טיפולו באינטרנט ובסיפריה ...
מה סך הכל התקציב שלך?ואל תישכחי מי שקונה אוטו צריך לטפל בו,יש טרריום,יש מצע,יש חימום,יש בית לנחש,וכמובן יש אוכל...כן עכברים,מנה ראשונה וגם הקינוח,אז הכי חשוב איך את מיסתדרת עם עכברים?ואני מקווה שלא אבל במידת הצורך צריך וטרינר...וכמובן כל זה עולה כככככסף,לא הרבה אבל בכל זאת כסף.
יש נחש מאד עדין,לא נושך ביכלל,ישן הרבה,מגיע עד 120,150 סנטימטר,די עבה,מאד נוח לגידול,ניקרא פיתון מתכדר,יש נחשי מילק,יש קינגים,יש בואה ועוד הרבה אז בואי תכוויני אותנו,מה בערך את מחפשת שנדע איך להיתקדם איתך.