שלום אני חדשה.....

Galadriel 3000

New member
כן...

מה לעזאזל אורלנדו צריך כפיל להגה? הוא לא יודע איך להחזיק את ההגה או משהו?!

karin byrne

New member
שיט הוא בכלל לא דומה לו!!!!!

יאקקקק...ולמה הם צריכים כפיל בשביל הדברים האלה?מה אורלנדו לא יכול לנהוג או משהו?ולמה הם לא יכולים לצלם אותו מאחורה???

מיטל101

New member
הרוכה השווה אלמוגגגגג

אף אחד פה לא יתן לך מכות!! אני מיטל ואני בת 14 וחצי מחיפה.... אני בטוחה שתשתלבי מהר מאוד!! הנה לך תמונת פתיחה... ד"א....אני עשיתי אותה מיוחד לפורום....

מיטל101

New member
דרך אגב...אני מבקשת יפה...

שתגידו לי מה דעתכם על הברוכים הבאים שאני עשיתי... עשיתי עוש אבל אי אפשר את כולם בפעם אחת... כל פעם שיהיה מישו חדש אני אשים אחד חדש... תודה...

orlando my love

New member
ברוכה הבאה

ובאמת חובה לראות את הסרטים..את כולם!! את ממש תהני מהם אני מקווה שיצא לך לראות אותם מהר ושתהני מהם אני הדר ואני בת 14 וחצי (עוד מעט) ו..ואני מהרצליה. אז השתלבות נעימה חח ביי ביי

yaaronet bloom

New member
בוקר טוב.... |מפהק| !!!

אתן בטח שואלות מה אני עושה בשעה כזו על המחשב..... חחח זה לא כי לא הצלחתי להרדם! זה כי החתול המעצבן של דודים שלי העיר אותי הוא קפץ לי על הרגליים והתחיל לנשוך אותי אז הבאתי לו בעיטה ותפסתי אותו ואמרתי לו 'או קיי אם אתה לא עף עכשיו אני מפרקת אותך!' ואז הוא ברח לחדר של דודים שלי ואחרי 5 רקות הוא חזר שוב!!! בוא'נה היה בא לי להביא לו כאפה!!! חבל שלא עשיתי את זה.... צער בע"ח וגם אתמול בלילה דוד שלי קצת 'שיחק' איתו אז ריחמתי עליו...

yaaronet bloom

New member
אוך!!!

כמה שאני שונאת אותו אני מוצאת את עצמי עכשיו מלטפת אותו... גררר...תכף אני אמצא תמונה שלו על המחשב...

yaaronet bloom

New member
גרררררררררררר.......

איכסה! שונאת אותו הוא כזה פקצי!!!!!!!!! אוף הוא מעצבן ושניה הוא לא ייתן לך לנוח את רק שמה את הראש והוא ישר מתחיל לנשוך אותך.... הוא חושב שמשחקים איתו.... מאניק קטן ומעצבן... היום אני ישנה בחדר של בת דודה שלי! נמאס לי מהחתול הזה... היום ישנתי בגללו רק 3 שעות כל שניה הוא בא ומתחיל לשחק לי בשערות ואז נמאס לו אז הוא עובר לי לרגליים ומתחיל לנשוך אותי... אוף הוא חמוד אבל מעצבן....

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאיזה מאמי../images/Emo99.gif...

חחח. למזלי לא יצא לי עוד שחתולים עיצבנו אותי. מה לעשות-אני חולה עליהם
... *תיזהרי ךחתולים יש חוש שישי-שאם אנשים לא אוהבים אותם הם מתנפלים עליהם
-בו
החתול הזה מזכיר לי את החתול בסרט 'כלבים נגד חתולים'-נראה תמים אבל כ"כ רשע

Galadriel 3000

New member
אני אהרוג אותך!

סתם... ברוכה הבאה!
אבל תראי בהקדם אחרת יהיה קצת קשה להבין חלק מהדברים שאנחנו מדברים עליהם פה.

תודה לכולכם ואל תידאגו כי אני עובדת

על זה(על לראות את הסרטים) ונחשו מי יעזור לי יערונת בלום שלי(יערה ...) יערונת שאני חוזרת מהקיבוץ אני באה אליך ואנחנו צופות בסרטים בכייף....

yaaronet bloom

New member
חחח סורי אבל זה יצטרך להדחות...

כי עדיין לא סידרו לי את הדיוידי ואת הוידאו... ואם כן אז נצטרך לקחת את הסרט השני מהסיפריה את הסרט השלישי מספיר ואת הסרט הראשון יש לי... ואם ממש בא לך אפשר לקבוע לבעוד חצי שנה... אולי ביומולדת שלי ונעשה מרתון של כל הסרטים בגרסאות המורחבות...

yaaronet bloom

New member
יש לי הפתעה בשבילך!!!

היום או מחר צורבים לי את כל הסרטים של שרה"ט!!!!! ואז רק צריך לחכות שמשהו יבוא לסדר לנו ת'דיוידי... ואז.... אני ישר מטלפנת אלייך ואז את ישר באה לא שואלת אותך מה... מצידי גם אם קבעת להפגש עם גל אני מבטלת לך את זה ו/או להפגש עם עמית!!! טוב זזתי לחברים של דודים שלי...(לאכול ארוחת ערב..) ביי מואאאאאאה!

למעלה