שלום, אני חדשה

יאפ

תודה.. וחח לחצי מהעולם הזה קוראים טל, לכל ילד שני בישראל קוראים טל..עצוב

Galen Fan

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה טל!!!../images/Emo141.gif ../images/Emo140.gif

קוראים לי שירן נעים מאוד תהני בפורום והשתלבות נעימה!!
אני גם מכורה לגיילן המושלם (וכן אומרים גיילן ולא גאלן..) אז קבלי תמונה שלו בשבילך
ביי

בכל מקום

שקראתי בארץ כאילו כמו פנאי פלוס, ואפילו באתר של ערוץ 3 כתוב גאלן.. אגב, יש אתרים ישראלים לתשוקות? כי אני חרשתי ת'אתרים האמריקאים ולא מצאתי אחד בעיברית...

Galen Fan

New member
יש אתר ישראלי של שואיס

אבל הוא לא עולה לי..
תנסו אתם!

נאפ..

גם לי הוא לא עולה צריך להקים אתר ישראלי לאיש... מי יוזם? אני מוכנה לעזור, אני נחמדה

crazystav

New member
ברוכה הבאה טל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני סתיו בת 14 וחצי מהמרכז!! גם אני חולה על תשוקות... וגם אני ראיתי מפרק 100 בערך והשלמתי פערים ! הצטרפות נעימהההה והתמכרות גם לפורום (עוד תראי שתתמכרי חחחחחח) השתלבות נעימה

היי טל

ואת צודקת אין זוג יותר מושלם משואיס!!! ואיך היום הם התנשקו והתחבקו! טוב גם צ'אד וויטני היו חמודים מאוד היום ותרזה גוון ואית'ן מעצבניםםםםםםםם

כמובן

אכן זוג מושלם מה שכן, טוב שהם לא שנה מושכים את ה"כמעט עושים את זה" כבר שבוע וצ'אד, האף שלו מעצבן, הוא מעוך כזה, אבל אני אוהבת את וויטני, היא שקסית..הם זוג חביב למדיי.. וגוון רררררר היא דומה לסנאי, ותרזה יש לה עיוותים כאלו, מעצבנים אבל היא בכללי בסדר, איתן חתיך גאד...אבל המשולש הזה מעצבן כאילו וואט דה פאק הוא שנה מנסה להחליט את מי הוא רוצה, כאילו קח את שתיהן

חחחחח את כל כך צודקת!

האף של צ'אד באמת מעצבן!וגם העיוותים של תרזה אני במקום תרזה לא הייתי מסכימה ל3 הזאת קלטי כל החיים היא רודפת אחריו ועכשיו הוא נהנה משתיהם טוב הוא כוסון אז נסלח לו אבל עדיין קשה להבין אותה.ומה הוא בכלל מתלבט תרזה הרבה אבל הרבה יותר שווה מגוון היא יפה!! וגוון מכוערת!!!

darklighter

New member
ולקאם ../images/Emo24.gif

אם אמרת שאת אוהבת את שואיס- את תהני פה
כולנו פה מכורים... שימי לב לחתימות...

למעלה