שלום, אני חדשה...

tal86

New member
שלום, אני חדשה...

היי, אני ליטל ואני בת 18.... יש לי שתי שאלות: 1. משהו פעם אמר לי שמסוכן לנשים לצנוח - זה נכון?? 2. האם כדאי לעשות קורס צניחה בניו-זילנד?

ברגותי

New member
מסוכן ביותר../images/Emo22.gif

ליטל,,,, 1.מי שאמר לך את זה נשמע בעצמו כמו טיפוס מסוכן וכדאי שתתרחקי ממנו. המון בנות צונחות ומגיעות לרמות הגבוהות ביותר,,, 2. אפשר לעשות קורס בכל מקום בעולם (כולל בניו זילנד) אם את נמצאת שם, בארץ הקורס בהחלט עונה על כל הקריטריונים של רמת ההדרכה, בטיחות, כיף וכל השאר,,,,,

statler

New member
בקשר לניו זילנד

הקורסים שם יותר זולים (בוודאות אם את עושה אותם בעיר שנקראת טאופו - מומלץ ביותר). אני לא זוכר בכמה אבל טנדם מגיע לעלות של בערך חצי עד שני שליש (תלוי בשער הדולר הניו זילנדי) אבל יש שם בעיית רוחות - תלוי בתאריכים שלך - כך שקורס AFF גם יכול לקחת חודש (שם קופצים בעיקרון כל יום אז אפשר לגמור קורס בשבוע-שבועיים) דבר נוסף : זה לא כדאי להגיע לשם במיוחד אז אני מקווה בשבילך שבמילא את מתכננת טיול (ואז חבל על הזמן כמה שאת תהני) מצורף לינק למועדון שאני ממליץ עליו בחום (יש לפחות עוד מועדון אחד באותו מנחת)

tal86

New member
תודה רבה....

נורא עזרתם לי.... בעיקרון אני מתכננת טיול לשם אבל יש לי רק בעיה אחת - זה עקרה רק בעוד שנתיים.... (צבא....) שוב, תודה רבה.... עכשיו אני רגועה...

למעלה