שוב.....................
K kittycatbone New member 4/6/04 #60 יששששששששש../images/Emo70.gif סוף סוף הצלחתי!!!!! **יש לי חתימה חדשה!**
T T u r n e r 1 New member 4/6/04 #61 תתחדשי../images/Emo70.gif האם זאת שורה מבאפי? בכל מקרה, מצא חן בעיני!
Y yaaronet bloom New member 4/6/04 #63 תתחדשי! ואאייי כמה זמן לא הייתי פה... ארבעה ימים?! הייתה לי הופעה והיו לנו מלא חזרות... בעעע....
K kittycatbone New member 5/6/04 #66 תודה../images/Emo70.gif ולימור, כן, זה משפט מבאפי מהפרק הגאוני 3x16 - dopplganlar (או איך שלא כותבים את זה.. ) שבו גם קייז צ'ויס עושים הופעת אורח!!! חיחי (לויודעת למה אני אומרת את זה.. )
תודה../images/Emo70.gif ולימור, כן, זה משפט מבאפי מהפרק הגאוני 3x16 - dopplganlar (או איך שלא כותבים את זה.. ) שבו גם קייז צ'ויס עושים הופעת אורח!!! חיחי (לויודעת למה אני אומרת את זה.. )
T T u r n e r 1 New member 5/6/04 #70 באפי.... אני לא רואה באפי אבל היו כמה פרקים שצפיתי בהם.. בכל מקרה אני מתעניינת האם הערפד הבלונדיני (נראה לי קוראים לו ריאן סיקרט במציאות) אנס את באפי?
באפי.... אני לא רואה באפי אבל היו כמה פרקים שצפיתי בהם.. בכל מקרה אני מתעניינת האם הערפד הבלונדיני (נראה לי קוראים לו ריאן סיקרט במציאות) אנס את באפי?
K kittycatbone New member 6/6/04 #71 ממש לא קוראים לו ריאן סיקרט, קוראים לו ג'יימס מרסטרס (החתיך!!) והוא כמעט אנס את באפי.. בלעע.. רק בעונות הראשונות הוא שולת
ממש לא קוראים לו ריאן סיקרט, קוראים לו ג'יימס מרסטרס (החתיך!!) והוא כמעט אנס את באפי.. בלעע.. רק בעונות הראשונות הוא שולת
T T u r n e r 1 New member 6/6/04 #72 אהה....../images/Emo32.gif טוף הוא באמת נראה טוב(קוראים לו כריס בסדרה??).. בקיצור אני רואה מידי פעם באפי.. הופתעתי לגלות שאליסון האנינג (זאת מאמריקן פאי) היא לסבית (בסדרה)
אהה....../images/Emo32.gif טוף הוא באמת נראה טוב(קוראים לו כריס בסדרה??).. בקיצור אני רואה מידי פעם באפי.. הופתעתי לגלות שאליסון האנינג (זאת מאמריקן פאי) היא לסבית (בסדרה)