שלום אני חדשה!:)

• פותח הנושא foxs
  • פורסם בתאריך

foxs

New member
שלום אני חדשה!:)

קוריאם לי ספיר, ואני בת 15 אני לא מתנדבת במפלגה והכל.. אבל אני בהחלט תומכת בה, ובעקרונות שלה! אממ..רק רציתי לשאול מה הגילאים של האנשים פה?? ואם אתם פעילי מפלגה, או רק תומכים בה?

ביאטה

New member
ברוכה הבאה !

ספיר, רוב החברה הכותבים פה הם חבר'ס שתומכים במפלגה ופועלים בה (וכאלה שכבר עברו את הגיל...
). כמובן שנכנסים לפה גם חבר'ה שרוצים לעורר ויכוחים ולחלוק דעות. גילהם חברי נוער שינוי נעים בין 13 ועד הגיוס לצה"ל. את בהחלט מוזמנת להצטרף לתא הקורב למקום מגורייך ! אם תרצי עוד פרטים, בכייף. את מוזמנת לקרוא את המאמר המצ"ב ולקבל קצת תמונה על מה שעושים בנוער שינוי

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ביאטה כבר ענתה לך, אבל אם יש לך שאלות נוספות, נשמח לענות!

kundason2003

New member
היי!

מברך אותך על ההצטרפות לפורום. אני דור, בן 18 וחצי כמעט, ואני סתם תומך קטן. סתם... אני פעיל מאד. רוצה לספר לנו על עצמך קצת?

היי ספיר../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו! אני ליאור, בן 17. תספרי באמת על עצמך קצת. למשל.... מאיפה את בארץ?

wizibusy

New member
היי ספיר,ברוכה הבאה!.

אני ים ואני בן 15 , אנחנו נשמח לענות לך על כול השאלות, בכל עת ובכול שעה. חוץ מזה יש לי שאלה אלייך, עם את תומכת שינוי וכו' , למה את לא רוצה להיות חברה בתא נוער שינוי או בכלל בנוער שינוי? יש כאן אחלה אנשים

foxs

New member
וואי תודה על התגובות!! וממ..התשובות

מממממ..אני שמחה שיש פה אנשים בגילי..חשבתי שאני קטנה(15..) ואמממ..בקשר ללהיות חברה בתא-אין לי התנגדות ממש..רק שאני לא יודעת אם יש ואיפה יש סניף-שבאזור שאני גרה... ולמי ששאל-אז קוראים לי ספיר אני בכיתה ט', לומדת בתלמה ילין(למי שמכיר) בית ספר לאומנויות-מגמת אומנות פלסטית... ואני גרה בפ"ת ממממ...תרשמו גם פרטים על עצמכם-כדי שאני אכיר..

kundason2003

New member
תא בפ"ת

יש תא לא רע בכלל בפתח תקוה, צרי איתי קשר במסרים הפרטיים ונדבר על זה.

foxs

New member
מממ...עניתי לכולם בהודעה כללית למעל

למעלה..בתגובה ל-wizibusy

למעלה