שלום אני חדשה

crush on you

New member
שלום אני חדשה

שלום לכם אני מקווה להיתעדכן במה שקורה כאן. ושתגיבו להודעותיי המוזרות... והיום אני מביעה את דעתי על יואה ו"י-ו-ק-י-ט-ו!" (טפו,טפו,טפו) מאוד ריחמתי מישום מה על יוקיטו שהוא אוכל הרבה(מאוד) ועדין לא שבע הוא היה נורא עצוב....(אוי ואבוי יש לי חום!!!מה אני מרחמת על הסבא הזללן הזה?) אבל מצד שני...יואה המסכן שלי...עיניים יפות שלי... *דמעות עולות בעיני...*
(בגלל יואה לא בגלל יוקיטו שלא תחשבו דברים) אז לסיום...אני אלך לקחת ממחטה...

enjye

New member
שלום

ברוכה הבאה!
בקשר ליוקיטו צודקת מאה אחוז!
בקשר ליואה... קודם כל לא קוראים לו עיינים יפות קוראים לו יואה! והוא לא שלך הוא שלי!

crush on you

New member
אהמ אהמ

מה זאת אומרת הוא שלך
הוא שלי
שלי
שלי
שלי
שלי
יש לי תיקיה מלא תמונות שלו מלא והוא אפילו הביא לי תמונה אחת שלו... (הנה לך!) הנה את אחרי המכות איתי
:
נ.ב הוא כזה חתיך!!!

enjye

New member
אה כן! ../images/Emo46.gif

חכי... חכי... לי יש שתי תקיות שלו! שמחולקות לאנימה ולמנגה. אז נראה אותך! תתחילי לשרשר תמונות יואה! אני אתחיל...

enjye

New member
לenjye

תיראי את התמונה הזאתי
יואה ראה אותך והיתעלף כדי לנחם את עצמו הוא חולם.....עלי
אז תיזהרי לך גנבת מנסה להיתחמק מעונש הא

crush on you

New member
סתם שיניתי את השם שלי לשלך

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב (אני יודעת שהשמיעה שלך לא טובה במיוחד) מה את חושבת שאת כתבת ושמת את התמונה המהממת של יואה כשהוא היתעלף? ובכן אני שמתי לך את זה וניכנסתי לשם המישתמש שלך
אז אל תישמחי כל כך מהר... כולם ידעו פה בפורום מי באמת שייכת ליואה

enjye

New member
יודעת מה...

יואה
שלך אז קחי אותו אם את רוצה! ורק שתדעי... לי הוא שלי!

enjye

New member
טוב enjye

בואי נפסיק עם זה... את יודעת שבמריבות אני אנצח אותך אה זאת אומרת שבמריבות לא ניפתור שום דבר

shui chan

New member
אני חושבת שזאת השיחה הכי פטתית

שקראתי בחיים ולדעתי אם אתם רוצים לנהל כאלה שיחות - תנהלו בפרטי.

enjye

New member
אנחנו כאן להנאתכם המלאה! ../images/Emo8.gif

בשביל מה יש את השיחות האלו אם לא בשביל שיהיה לכם מה לקרוא
אני הייתי שמחה לבוא לפה במקרה ולראות כ"כ הרבה תמונות של יואה שאפשר לשמור ותמונה מדהימה של לי ששווה כמו 100 תמונות של יואה
חג שבועות שמח!!!

OFIRB9

New member
חברות....

כל עוד אתן פאנגרל כולם שלכן, הפאנגרליות מתחלקות בכל הבישים, זה ידוע, פאנגרליות אף פעם לא יריבו אחת עם השניה! *דגל כחול מתנופף מופיע מאחורי* לכן הפאנגרליות הן הקהילה הכי מגובשת! *הדגל נופל עליי*

enjye

New member
האמתי... ../images/Emo9.gif

זו אני ובת דודה שלי היה לנו משעמם (היא ישנה אצלי אתמול) אז כל פעם החלפנו משתמש במחשב שלי כשהאחת כתבה השניה עצמה עיניים וחיפשנו תמונות של יואה ביחד אנחנו לא באמת רבנו תיכננו כל הודעה מראש ואפילו פעם אחת שכחנו להחליף משתמש אז נגיד כתוב לENJYE ושכחנו להחליף משתמש ואז לא ידענו מה לעשות העיקר שהיה כיף ^^ __

OFIRB9

New member
טאקט? הצילו? איפה אתה?

חחחח סתם ^^; זה היה משעשע
בטעות שחכתן להחליף שם אז חיפיתן על עצמכן? חחחחחח כשחושבים על זה זה מאוד משעשע ^^;

התמונה למעלה.......

ספויילר?......כנראה.. קיצר.......מתי הפרק כשהוא מתעלף הולך לקרות???????? בהקשר למה זה קורה? טנקיוווווווווווווווווו

enjye

New member
אני לא יודעת

בעייני זו רק תמונה של יואה...
והיא הייתה יפה אז שמתי אין לי מושג אם זה ספוילר

אכן ספויילר....אבל

חיכיתי שמישהו ישים את התמונה שאני ידע מתי זה! לא יודעת! אני חולה על קטעים שבנים מאבדים הכרה..לווא דווקא אנימה..(הכוונה לאנשים יפים) .*יואה* *יוקיטו* *לי* ועוד כמה בחורים מהממים מהכי גאים שיש:\ חחחחח

enjye

New member
אולי בגלל...

שהוא מאבד את הכוח שלו מה שהוא אמר אתמול בפרק... יכול להיות.

OFIRB9

New member
מחר אני ישים ../images/Emo58.gif

את התמונה שכמה שניות אחרי זה כשרואים את יוקי באותה תנוחה בידים של אריאול (כן זה אריאול) יואה מתעלף והופך ליוקיטו בידיים של אריאול ^^ מרוצות?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה...../images/Emo70.gif

מה רע ביוקיטו?

למעלה