שלום! אני חדשה

mcGooo

New member
שלום! אני חדשה

אני תמר בת 13 מכרמיאל אני יודעת מה זה ג'אקס אבל לא CKY מה זה CKY??

bobby6killer

New member
משאיר את זה לארבל

אבל אני אישית יותר אוהב ג'קאס

מ מ מיתר

New member
אני לא כל כך יודע אבל אני יודע

קצת ומי שרואה שאני טועה או זה אז שיתקן או יוסיף.. בקיצור cky זה להקה שבא אח של בם מתופף בא וזהו חחח אני לא יודע יותר..

מ מ מיתר

New member
אהה ואני ממליץ להוריד את הסרטים

cky 1 cky2k cky 3 cky 4 ויש גם haggard וגם סרט על הלהקה cky וראיתי את כולם חחחחח

VVEE MAN

New member
חחחחחחח לא משנה אין לי כוח

כתבו כבר אלף פעם מיליון ילדים שאלו ולדעתי מי שבמבין הכי טוב זה ckyguy אבל הוא כמעט לא כותב כבר

omni96

New member
ברוכה הבאה !

ועכשיו בואו נשנה את שם הפורום ל-ג'קאס CKY ואנשים מכרמיאל מה נסגר?

bobby6killer

New member
אוקיי הנה

דבר ראשון החברה של ג'קאס מחולקים לשניים: החברים של ג'וני-ג'וני,כריס פונטיוס (המלך),סטיב או (נראה לי) וכו החברים של באם:באם,ראאב הימסלף,ראיין דאן ושחכתי פוול בשתי הצדדים... אז בסרטי cky זה רק החברים של באם (כמו בויוה לה באם) ויש להם 4 סרטים +סרט אחד שהוא על החיים של ראיין דאן(האגארד) שבאם ואשתו ביימו... עכשיו זה סרטי ג'קאס טובים ביותר אבל אני טיפוס של כריס פונטיוס אתם מבינים?

VVEE MAN

New member
וכל הצוות של באם

הם מאותו מקום וגם קרי ג'טס ועוד סקייטרים ואז נראה לי ספייק גו'נז וג'וני ובאם הקימו צוות אחד גדול וזה ומה שאני לא יודע זה אם הסרטים נקראו על הלהקה או ההפך כי camp kill yourself דווקא מתאים לדעתי ליהיות שם של סרט כמו הסרטים האלה

omni96

New member
ארבל אתה מפוטטטטטררררר !!!

אתה כבר לא המומחה !!! חחח סתם בוא אני אתקן אותך אחי CKY הייתה קודם הלהקה היא נקראת ככה בגלל שהיא להקה שמדברת הרבה על גיהנום וכל מיני דברים מפחידים מין איזה קטע של דרון מילר (הסולן) שהוא ממש אוהב סרטים מפחידים ונראה לי ככה גם שאר חברי הלהקה דרון חשב על השם בזמן שהיה באיזה פיצריה ואחרי זה את הסרטים קראו על שם הלהקה

bobby6killer

New member
חחח תאמין לי

מצטער לבאס אחי אבל ארבל יודע יותר ממך על הסרטים, אולי בלהקה אתה יותר מתמצא אבל לא בסרטים
למרות שצריך לעשות כזה סימון צהוב :"החסר טאקט של הפורום" ונחשו מי יקבל אותו?

blink me1

New member
רק רציתי להגיד שיש לך שגיאת כתיב

בחתימה........
זה לא "עם לא הבנתם....." זה "אם לא הבנתם...." וברוכה הבאה

למעלה