שלום אני חדשה רציתי להראות תמונה שלי אם איפור שעשיתי
R RReuTT New member 28/11/03 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif איפור מדהים!! ממש יפה ונורא מחמיא. זאת את בתמונה?
מ מריצצצצה New member 28/11/03 #3 את פשוט מאפרת מהמם!!! וברוכה באה!!! אני מור בת 14 וחצייי בכיתה ט' ויש לי עוד המון לילמוד
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 29/11/03 #5 ממש אהבתי...../images/Emo13.gif רק דבר אחד שמשך את צומת ליבי.. צבע הפנים מול צבע הגוף.. הפנים נראות הרבה יותר לבנות מהכתפיים... וזה ממש בולט... אבל האיפור ממש מדהים!
ממש אהבתי...../images/Emo13.gif רק דבר אחד שמשך את צומת ליבי.. צבע הפנים מול צבע הגוף.. הפנים נראות הרבה יותר לבנות מהכתפיים... וזה ממש בולט... אבל האיפור ממש מדהים!
K ksanti New member 30/11/03 #7 תודה בנות בתמונה אני ונכון יש לי בעיה עם כי גוף שלי משתזף ממש הרבה נעשה כהה ופנים לא
Y yottami New member 30/11/03 #9 איפור יפה.............כנסי איפור יפה ומקצועי......את מאפרת?..........האמת קצת יש הבדלים בין גון הפנים לגוון הצוואר.....אבל יפה מאד אהבתי......
איפור יפה.............כנסי איפור יפה ומקצועי......את מאפרת?..........האמת קצת יש הבדלים בין גון הפנים לגוון הצוואר.....אבל יפה מאד אהבתי......
C che55 New member 1/12/03 #11 את בתמונה...אבל לא את איפרת את עצמ עצמך - נכון?! הבנתי נכון??זה מהחתונה שלך???? נחמד מאוד, את בחורה יפה
את בתמונה...אבל לא את איפרת את עצמ עצמך - נכון?! הבנתי נכון??זה מהחתונה שלך???? נחמד מאוד, את בחורה יפה