שלום אני חדשה!

שלום אני חדשה!

אז כאן מדברים על הבמה... טוב, אנ לומדת תאטרון ואני שונאת את הבמאי שלי! הוא אידיוט מושלם! מישהו מכיר את עיציק קשת קודם כול? אני אמורה להציג מתישהובזמן הבית ספר (בצורה מיקצועית גם עם מתוך בית הספר ואני רוצה להמשיך ללמוד הלאה) השאלה היא מה עושים עם במאי דפוק?

תראי זה קורה הרבה ששונאים את הבמאי

זה קורה להרבה שחקנים שהם לא סובלים את הבמאי ואין ממש מה לעשות בקשר לזה... אם את מספיק אוהבת תיאטרון ואת המקום שאת לומדת בו תישארי שם למרות הבמאי... ברוכה הבאה לפורום אינס

תודה, את צודקת

בעיקרון אני יותר אובהבת דרמה, אבל אין איפה ללמוד את זה בקריית חיים. אני ישאר בסדנה, בכל מקרה זה עוד מעט נגמר...

קרית חיים????

יו אני מתה על האזור הזה... של הקריות... יו אזור מטורף... בדיוק לפני שבוע היתי שם... טוב זה בטח מזה לא מעניין אותך עזבי אני משתגעת בשעות האלה...

כן, קריית חיים!!!!

ולעזאזל יבש פה! אני שונאת לגור פה!!!!!!!!!!!!!!! מה כל כך מטורף כאן? אין כלום לעשות, טונות של חנויות נוצצות וכלום! כולם מגעילים וסנובים, ואני עוד גרה באיזור של הכי עשירים בקריית חיים! זה לא כיף ואים כאן כלום שקשור לתאטרון או דרמה (לא טוב לא טוב!) הכי מעצבן, זה להיראות טוב כאן (ואני לא צוחקת) ולא לפגוש אנשים, מי בא לכן? כולם בורחים! זה לא כיף, בכלל נקודה.

נו זה הכי כיף...

מקום קטן כזה שכולם בו מכירים את כולם... ותיסעי קצת חיפה... לעיר הגדולה..

אני נוסעת לחיפה

"העיר הגדולה" חחחחחחח אני לא יכולה לנסוע לשם כל פעם מחדש בשביל איזה חוג. ההורים יהרגו אותי. חוץ מיזה כבר ניסיתי ואבא שלי התחיל לצרוח. אני צריכה לעשות רישיון... הממממ בקריות בכל מקרה, הסדנה שאני משתתפת בה "כביכול" הבמאי הוא איזה שארית של ניסן נתיב, מורה שלימד שם. אישית לא נראה לי, אין לו דיקציה והוא לא יודעה להסביר בלירה (ואחר כך עוד מאשים אותנו שאנחנו לא מבינים) הוא כולו בלה בלה בלה. לא מזהה כישרון ממטר ועוד עושה הגבלות, מי שבעיוני הוא "מוכשר" ומי שלא (אני בעיוני מסוג אחר, מסמ"ת)אין לו כישרון. הקטע שהכי מעצבן אצלו הוא: הוא נותן לי קטעים דרמטים ואחרי זה אומר שאני דרמטית! אידיוט עם הוא הייה נותן לי קטעים אחרים, הייתי מצחיקה אבל הוא לא. מה זה? טוב לא משנה, אני יכולה לילל עלי עוד הרבה. אני עדיין מחפשת מקומות אחרים.

למעלה