שלום אני חדשה

wings23

New member
שלום אני חדשה

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים ובכל זאת.. אני בת 38 (עוד חודשיים), התחתנתי בגיל צעיר יחסית (21) ובגיל 23 כבר התגרשתי ואין לי ילדים ואני רווקה לכל דבר. מאז התפתחתי מבחינה מקצועית, קניתי דירה כל שנה אני מטיילת בחו"ל כחודש ימים...בקיצור החיים הטובים ואני דיי מסודרת בחיים. הכל נראה ורוד חוץ מהקטע הזוגי. יצאתי עם כל מיני במשך השנים כל קשר רציני נמשך כמה שנים ובסוף לא יצא כלום (תזמון שגוי... זה לא את זה אני... רגליים קרות). היום אני מוצאת את עצמי אוטוטוט בגבול העליון להביא ילדים לעולם וזה בוער בעצמותיי. אני לא רוצה שותפות עם מישהו כי אם לא אמצא אהבה שממנה אביא ילדים אז אני לא רוצה אף גבר בחיי והחלטתי ללכת על בנק הזרע. אני עדיין בהתלבטויות עצומות ולא נראה לי שבחיים אהיה מוכנה לכזה צעד, כי זה אומר לוותר על המון ומצד שני.. חיוך או חיבוק אחד מילד שווה את הכל. ההתלבטות הגדולה שלי היא בעיקר בשלבים המתקדמים של חיי הילד... איך מספרים שיש אבא אבל הוא לא יכול/ה לברר בחיים מי הוא, שמעתי על סיפורים שילדים בלי דמות אב הם יותר בעייתיים, לא מסתדרים מבחינה חברתית, וזה שהם יודעים שלא יוכלו לברר מי האב שלהם לעולם הופך אותם לחסרי זהות עם בעיות התנהגותיות. אשמח לשמוע את מחשבותיכם.

Nightmare18

New member
אין מישהו ..

מהעבר? שאת יכולה להיכנס להריון ממנו? רק תשדעי לך שאמא שלי הייתה במצב דומה ... תקשיבי לי אל תעשי את הטעות של החיים שלך ... אל תוותרי תביאי ילד! תאמיני לי הוא לא צריך שום אהבה של אב... את תביאי לו את כל האהבה שבעולם!!! תביאי את הילד הזה , תביאי אפילו 2!!!!! אל תעשי טעות זה הזדמנות שלך להביא ילד לעולם! אל תפחדי שימי פס על העולם ותביאי ילד!!!!!!!!!!

wings23

New member
מישהו מהעבר אין

אני בחורה דתיה וכל ה-"עברים" שהיו לי היו דתיים. כך שזה לא בא בחשבון. חוצמיזה אם אני לא אתחתן או אביא ילד מאהבה אז אני לא רוצה שום שותפות כזאת או אחרת עם אדם זר.

ברוכה הבאה

אם את חושבת שילד יעשה אותך מאושרת תביאי ילד, זה שאומרים שילד מתרומת זרע יהיה בעייתי...אז אומרים, זה נורא סובייקטיבי, זה תלוי בחינוך שקיבל, תלוי בסביבה שגדל בה. אז לא כל ילד מתרומה ייצא בעייתי. נכון שמומלץ שלילד יהיו אמא ואבא אבל את יכולה להיות עבורו גם אמא וגם אבא. מה שלא תעשי, שיהיה בהצלחה.

wings23

New member
זה לא עניין

שילד יעשה אותי מאושרת. כי אם הייתי בת 30 הייתי מחכה עוד ולא הייתי דואגת. אבל בגיל כזה אין יותר מידי משחק וזה להחליט לכאן או לכאן כי ילדים אני כן רוצה שיהיו לי. אף פעם לא חשבתי שזה יבוא ממקום של לחץ של שעון ביולוגי. יש עוד הרבה מאד דברים שמטרידים אותי. זה לא החלטה קלה בכלל.

למעלה