שלום! אני חדשה

deathly hallows

New member
שלום! אני חדשה

ראיתי את נמלטים עונה ראשונה פרק ראשון ב 2 בספטמבר ואתמול ראיתי את פרק שלוש של העונה החדשה... מה אתם אומרים איך הקצב?? התמכרתי לסדרה היא פשוט יצירת מופת! מקווה שתקבלו אותי כי אני ממש מכורה

Gilliana

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אבל לפי דעתי התזזיות הזו לא מבורכת. אי אפשר להנות מסדרה שרואים אותה ב-"סיטונות" ולא מספיקים לעכל מה קורה בפרק אחד וכבר רצים לפרק הבא. 60 פרקים ב-14 יום זה בהחלט מוגזם וללא מומלץ - לא מבינה למה את רצה כך, מי רודף אחריך? את פשוט הורסת לעצמך את ההנאה וחבל.

deathly hallows

New member
פשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי...

אבל את צודקת לא מספיקים לעכל ולכן עכשיו הכנסתי את אבא שלי לעניין ואני רואה איתו פעם שנייה :)

אפשר לחשוב מה יש לעכל

אין כל משמעות בתכנים של הסדרה זה לא שצריך לחשוב אחרי כל פרק... לכל אחד יש חבר שראה את העונה הראשונה בסופשבוע אחד..

Gilliana

New member
אין שום קשר למשמעות

המח אינו יכול לעבד מידע כה רב בזמן כה קצר, בלי שום קשר לתכנים (אלא אם כן אתה עז שבוהה במסך ואז אתה ממילא לא מבין מה אתה רואה).

ofir1080

New member
מה?!

אתה רוצה להגיד לי שבשניה שפרק ניגמר אתה מכבה תטלוויזה או מעביר ערוץ?? סורי אבל סידרה כזאת גיאונית אני אישית יושב כזה אחרי זה וחושב על הפרק!!

מה ה מצב

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

וואו המון פרקים בקצת ימים. איך הצלחת לדחוס ההכול? בטח היית במתח כל הימים האלה, גם בזמן המועט שלא צפית בסדרה. אכן אחלה סידרה, אם את מכורה תשתלבי כאן מצויין כי כולנו מכורים!! השתלבות נעימה וגלישה טובה וגם שנה טובה!

למעלה