שלום, אני חדשה

שלום, אני חדשה

שלום. אני בת 30, חולה בדסאוטונומיה משפחתית. (מחלה הפוגעת במערכת העצבים) שבת שעברה התחלתי לסבול מניתוקים. מודה שנלחצתי. אושפזתי בבית חולים ואכן ראו בEEG זרם אפילפטי. נתנו לי כדורים ללחץ דם (בעת האירוע הלחץ דם שלי מגיע לרמות גבוהות במיוחד) ולטיפול לאפילפסיה. ביום שישי סבלתי מאירוע אחרון, אך אני חוששת מאירועים נוספים בעיקר כי אני מתכננת לעבור לגור עם החבר. לאחר כל אירוע הנמשך כמה דקות אני מרגישה חולשה חזקה ובקושי יכולה לזוז... טוב, סתם רציתי לשתף

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

טבעי שאחרי התקף ולא משנה איזה סוג תהיה חולשה. החבר יודע כבר על הניתוקים שלך? אפשר לחיות עם זה אבל הוא צריך להיות מודע שלא ייבהל בזמן ההתקף. ראיתי שגם בבלוג שלך תיארת את ההתקפים. כתבת יפה.

תודה לך

החבר של יוע על הניתוקים, אך לא ראה אותם עוד. באופן כללי יש לי הרבה בעיות בריאותיות שכן ראה בכל מקרה יש לי גם עובדת זרה, אותה אקח איתי במעבר (עוד כחצי שנה)

לפתוח מגירות...;)

היי נורית,ברוכה תיהיה :) שהחולשה תהפוך לחוזקה! איימן! זה לא סתם לשתף,זה צורך וזה בריא,לשתף ולהשתתף...(לא שאני ישר קפצתי על המציאה אבל אני שמחה שבסוף כן...קפצתי...) אז בתור התחלה...ברוכה הבאה ! שיהיה המשך שבוע נפלא ורגוע... תנסי להסיר לחץ...ניראה לי שזה עוזר... (אני עדיין מנסה...) חיבוק גדול

ייתכן שלהפחית לחץ אכן יעזור

לא, לא היו לי עוד אירועים בינתיים אך היום החולשה והתשישות חזרו.... מקווה שלא סמן לבאות

שבת שלום נורית

סתם כי ראיתי שזה היה מזמן ותהיתי לשלומך...ואיך הולך... שתיהיה שבת נעימה ורגועה :)

לא כל-כך טוב../images/Emo10.gif

היו לי עוד אירועים והלחץ דם גבוה ברור שכשימצאו התרופה הנכונה, הכל יסתדר אבל רק שזה לא יקח הרבה זמן......... נשבר לי

תחזיקי מעמד...

נורית זה פרח...מצריך טיפול מיוחד... תחזיקי מעמד...מאמינה שהקושי בנתיים והסבל מהדבר...ועד ש...הזמן ביניים מטריף וקשה.. מחזקת אותך....תרגישי טוב..מקווה שהשבוע יעבור ברפואה שלמה כמו שנאמר... ושהלחץ לא יהיה מנת חלקך...(או חלקו של אף אחד...) מחזקת בכל דרך שיש לי... אמן שרק ימים טובים... שבוע טוב פרח ;) ליהי נ.ב.... הייתי שואלת יותר פרטים על ההתקף ועל הכדורים אבל...סביר שאני אשכח עד..מחר מקסימום... אז.. חיזוקים וחיוכים...ובהמון...

למעלה