שלום אני חדשה

Feryli

New member
שלום אני חדשה

שלום לכולם !!!! אני די חדשה בפורום ואני טולקנאית מגיל 8 , נעים להכירחם!!!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif מגיל 8... כמה שנים?

וזה לא יפה לעשוק פיות.

Feryli

New member
שניה שניה.....

אני עושקת במה שאני צריכה ואוהבת לעשות , ודרך הגב אחשיו אני בת 14 ותודה על כבלת הפנים

גאנדAלף

New member
העניין פשוט ביותר

א. ´לעשוק´ זה to rob, בעוד ש´לעסוק´ זה to deal with. ב. צריך להיות ´עוסקת´ במקום ´עושקת´, ´דרך אגב´ במקום ´דרך הגב´, ´עכשיו´ במקום ´אחשיו´ ו´קבלת´ במקום ´כבלת´. ג. בכרטיס האישי שלך כתוב שאת בת 4.

Feryli

New member
אז ככה....

אני מאוד מצטערת על השגיות, הקטע הזה מפריע לי מאוד ואני מנסה כמה שיותר לשפר אותו ! בסוף אני אצליח
! ולגבי הכרטיס האישי , אני לא יודעת זה פשוט מוחק לי את האחד (14) ומשאיר רק את ה4 , וחוץ מזה תאר לעצמך שאני בת 4 , בכלל האיטי ייחולה לקרוא את הספר ולהיקנס לאינטרנט ?

Real Dream

New member
מה דעתך לכתוב את ההודעות שלך בוורד,

לעשות בדיקת איות, לתקן ואז להעתיק לכאן? השגיאות באמת מפריעות לקרוא... *במקום "שגיות" - שגיאות *במקום "האיטי" - הייתי *במקום "ייחולה" - יכולה *במקום "להיקנס" - להיכנס

Erunaamo

New member
או אפילו יותר פשוט:

אחרי הכתיבה של ההודעה - לקרוא את כולה מחדש, ואז לתקן את הטעויות

Real Dream

New member
אבל אם היא לא יודעת שאלו שגיאות

(ואני מניחה שהיא לא, ואם כן אני ממש-ממש מצטערת) אז איך היא תוכל לתקן אותם?

Erunaamo

New member
אוי,

לא חשבתי שהבעיה כ"כ רצינית, חשבתי שהיא פשוט לא שמה לב למה שהיא כותבת וזהו(כמו מר צעדן...)

Justin Angel

New member
וזה בגלל?

אני רואה שאתה מצליח להשלים יפה מאוד לכוונתה בלי שום קשיים מיותרים. הטעויות הן לא טעויות פאטאליות שהופכות את ההודעה ללא-קריאה וחסרת כל דקדוק. אלא סה"כ שגיאות בכך שהיא כותבת מילים איך שהן נשמעות עם איות שגוי.

Feryli

New member
טב טוב ....

דבר ראשון אני יודעת לכתוב !!! פשוט אני מתבלבלת או פשוט נפלט אבל אל דאגה , אני עושה בדיקת איות מעכשיו !!!!!!

ארו

New member
מצויין.

השגיאות כבר גרמו כאן למלחמה קטנה. וברוכה הבאה ! ארו - האחד אבי הפורום.

Feryli

New member
דבר אחרון שאני רוצה בו זה "מלחמה"../images/Emo9.gif

אפילו קטנה , ותודה על כבלת הפנים
נ.ב|
אל תסימו לב לאיקונים , אני קצת בעננים היום
|כלנית

למעלה