שלום אני חדשה!

שלום אני חדשה!

קודם כל אני חדשה ודבר שני יש לי שאלה איך קוראים לאחים של מייקל לואיס ? לאח שלו ולאחותו?

sonic15

New member
ברוכה הבאה

מה שמך וגילך? אני עומרי בן 16 מה חדיש אצלך? ברוכה הבאה לפורומייקל תהני!

Angel On Earth

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני צליל, בת 16. אני לא יודעת איך קוראים לאחותו אבל לאחיו קוראים טומי.

Ortal D

New member
האחים של מייקל

יש לו אחות גדולה בשם ניקול ועוד 2 אחים קטנים - ג'סיקה וטומי.

MAY104

New member
ברוכה הבאה לא שאני לא חדשהXXXXDDDDD

למיקל יש 3אחים אחות גדולה בשם ניקול אני לא יודעת בת כמה היא ועוד אחות שקוראים לה גסיקה והיא בת 15 ועוד אח טומי הדוגמן הכדורסלן שהוא בן 12הוא 11 ויש לו כלבה שקוראים לה ג'ולי אל שם גוליה רוברסט טוב בכל זאת ברוכה הבאה למרות שגם אני חדשה אז יאאלה אני עפתי

sonic15

New member
כמה תיקונים והוספות

ג'סיקה בת 20 ולכלבה שלו קוריאם ג'ולי על שם אנג'לינה ג'ולי הוא אמר לי את זה ככשאלתי אותו עם יש לו בעל חיים והוא אמר כלבה בשם ג'ולי

MAY104

New member
הווווווו אהההההה וואלה ../images/Emo20.gif

כן שככתי יש לי את זה ביומן שלו ושככתי מיזה מישנה שעברה לא היסתקלתי על זה אז היתבללבלתי סורררררריי אבל בטומי זכרתי כי אני מכירה אותו מיהשוקס מיפעם אהההה ומה שאלתה אותו ראיתה אותו פנים מול פנים כאילו אני ראיתי אותו פעמים בפסטיגל ובמאחורי הקלעים של הפסטיגל וראיתי אותו גם בערוץ הילדים אבל לא דיברתי איתו איזה כיף לךךךךךך אוף אני גם רוצה ליראות אותו
אהה רציתי להגיד עוד משהו קטן אני ממש מציע אם אפשר שמתי שהוא נעסה מיפגש בתל אביב זה היה ממש נחמד אפשר גם לעשות את זה בחנוכה זה יהיה ממש כיף טוב בכל זאת אתם קובאים אני רק מציע יאללה בייייייי

MAY104

New member
טוב יש אני ממש מחכה לחנוכה

אההה ושככתי משהו היומולדת של מיקל זה ב19 למשהו איזה חודש אני לא זוכרת טוב בכל זאת אני עפתי בייי צאו צאו

MAY104

New member
קבלו תמונה שלי

תמונה של המדהימה אני אם החברות הכי טובות שלי אני זאת ששוכבת בקדימה
זה תמונה מכיתה ז' הינו ממש קטנות טוב עכשיו אנחנו רק כיתה ח' אבל גדלנו בשנה לא

למעלה