שלום אני חדשה
קוראים לי חן, עוד כמה חודשים אני בת 29, ומגיל 22 בערך אני עוברת תהליך אישי, למדתי רפואה משלימה, וחלק מהלימודים היו טיפולים אישיים לפני שלומדים לטפל באחרים, למדתי להכיר את עצמי, למדתי להתמודד עם משברים מהעבר, אני מרגישה שב 6 שנים האחרונות החכמתי והתפתחתי וצמחתי אישית מנטלית רוחנית... והיום אני בייאוש מדבר אחד שיושב לי תקוע ואני לא יודעת איך לעשות שינוי, (ואני מאוד אוהבת שינויים....) אני לא מצליחה להחזיק את עצמי כלכלית. לא מצליחה להתחבר לשפע, להביא לעצמי שפע, כבר שנים שאני חיה בצמצום ולא קונה לעצמי כמעט, לא מפנקת את עצמי, בחצי שנה האחרונה גם למדתי לא לאכול בחוץ, רק לבשל, לחסוך לצמצם לחסוך ולצמצם והמינוס רק הולך וגדל. עכשיו ככה. חזרתי לגור אצל ההורים, בעקבות עסק שפתחתי.... אני יודעת שההצלחה בפתח כי סיימתי לשלם את המחיר
מה שנותר מפה זה באמת רק להתחיל ורק לצמוח וזה תלוי בתפוקה שלי, שכרגע לא זורמת כל כך לצערי (גם בגלל חוסר מחוייבות שלי לעצמי). חזרתי להורים בשביל לחסוך בהוצאות וחזרתי לעבוד בספא שעבדתי בו בעבר... במקביל לקידום העסק. לפני יומיים קיבלתי טלפון מהבנקאית שלי ששוב אני בחריגה מהמסגרת (אחרי שהיא הגדילה לי מסגרת אשראי, אחרי שהפקדתי את התוכנית חסכון האחרונה שלי ואחרי הלוואה כמובן) אחרי שהקריאה לי את הפירוט, התגלתה טעות שנעשתה שמיד תיקנתי ואבא שלי גם עזר לי קצת ב1000 שח שהכניס לי לחשבון. אני לא הוצאתי כסף כבר שבועיים, באשראי, אני לא משתמשת, מנסה לחיות מהטיפים שאני מקבלת מטיפולים (שהשבוע במקרה לא קיבלתי) וקודם רציתי להוציא 50 שח שיהיה לי בארנק, וראיתי ששוב אני בחריגה של 200 שח (מהמסגרת המותרת) (הייתי אמורה להיות ב900 שח לפני חריגה) בקיצור, ראיתי את הסוד כבר כמה פעמים, ואני מבקשת ובאמת בחורה שרק מדברת על אופטימיות ולהרגיש טוב ולעשות רק דברים שיגרמו לי להרגיש טוב (שלא עולים לי כסף....) ואני לא מבינה איך הכסף חומק מבין האצבעות שלי - כל הזמן צריכה לקחת מההורים כי המשכורת הראשונה שתיכנס לי תהיה רק עוד חודש ושבוע (כי זו עבודה פרילאנס הם לא משלמים ב10) ואני לא יודעת איך אני מרימה את עצמי. אני מרגישה אבודה, אני רוצה להגיד מילים טובות ולהגיד שאני מצליחה והכסף זורם לי במהירות ובקלות, אבל (ואני יודעת גם שאבל זו חבלה עצמית) כל פעם קורה משהו, שמוכיח לי ההפך. אני יודעת שעוד כמה חודשים אני אהיה במצב טוב במצב נפלא, העסק יתחיל להתרומם, כבר יהיו משכורות קבועות, ולאט לאט עד שמהר מהר אני אוציא את עצמי מהברוך. מה אני יכולה לשנות בגישה שלי שיעזור לי להוציא את עצמי מהברוך ויותר מזה- להרים את עצמי לשפע עושר שקט כלכלי כמה שיותר מהר? תודה על האפשרות לפרוק, ואני יודעת שאני במצב טוב יחסית להרבה אחרים - יש לי משפחה מדהימה ותומכת , יש לי מיטה ואוכל ובאמת כל מה שאנ יצריכה, מגיל 19 הייתי עצמאית ועכשיו אני מרגישה ילדה. אני רוצה לא סתם לחזור לעצמאות, אני רוצה לצאת מהבית שלהם בסטייל, ברוגע כלכלי, לדעת שאני לא אאלץ לחזור אליהם שוב - לא מבעייה כלכלית בכל מקרה. זהו, הייתי צריכה להוציא... פשוט קודם ראיתי את היתרה, וזה שבר אותי, אחרי שבצהריים עשיתי לי דמיון מודרך מדהים איך אני מקבלת טיפ היום, ואיך אני מגיעה הביתה ויש לי דואר שהוא לא חשבונות.... נמאס לי להיות במצב הזה. רוצה שינוי, רוצה תוצאות!!! מאוד. חן
קוראים לי חן, עוד כמה חודשים אני בת 29, ומגיל 22 בערך אני עוברת תהליך אישי, למדתי רפואה משלימה, וחלק מהלימודים היו טיפולים אישיים לפני שלומדים לטפל באחרים, למדתי להכיר את עצמי, למדתי להתמודד עם משברים מהעבר, אני מרגישה שב 6 שנים האחרונות החכמתי והתפתחתי וצמחתי אישית מנטלית רוחנית... והיום אני בייאוש מדבר אחד שיושב לי תקוע ואני לא יודעת איך לעשות שינוי, (ואני מאוד אוהבת שינויים....) אני לא מצליחה להחזיק את עצמי כלכלית. לא מצליחה להתחבר לשפע, להביא לעצמי שפע, כבר שנים שאני חיה בצמצום ולא קונה לעצמי כמעט, לא מפנקת את עצמי, בחצי שנה האחרונה גם למדתי לא לאכול בחוץ, רק לבשל, לחסוך לצמצם לחסוך ולצמצם והמינוס רק הולך וגדל. עכשיו ככה. חזרתי לגור אצל ההורים, בעקבות עסק שפתחתי.... אני יודעת שההצלחה בפתח כי סיימתי לשלם את המחיר