שלום אני חדשה

chenby

New member
שלום אני חדשה

קוראים לי חן, עוד כמה חודשים אני בת 29, ומגיל 22 בערך אני עוברת תהליך אישי, למדתי רפואה משלימה, וחלק מהלימודים היו טיפולים אישיים לפני שלומדים לטפל באחרים, למדתי להכיר את עצמי, למדתי להתמודד עם משברים מהעבר, אני מרגישה שב 6 שנים האחרונות החכמתי והתפתחתי וצמחתי אישית מנטלית רוחנית... והיום אני בייאוש מדבר אחד שיושב לי תקוע ואני לא יודעת איך לעשות שינוי, (ואני מאוד אוהבת שינויים....) אני לא מצליחה להחזיק את עצמי כלכלית. לא מצליחה להתחבר לשפע, להביא לעצמי שפע, כבר שנים שאני חיה בצמצום ולא קונה לעצמי כמעט, לא מפנקת את עצמי, בחצי שנה האחרונה גם למדתי לא לאכול בחוץ, רק לבשל, לחסוך לצמצם לחסוך ולצמצם והמינוס רק הולך וגדל. עכשיו ככה. חזרתי לגור אצל ההורים, בעקבות עסק שפתחתי.... אני יודעת שההצלחה בפתח כי סיימתי לשלם את המחיר :) מה שנותר מפה זה באמת רק להתחיל ורק לצמוח וזה תלוי בתפוקה שלי, שכרגע לא זורמת כל כך לצערי (גם בגלל חוסר מחוייבות שלי לעצמי). חזרתי להורים בשביל לחסוך בהוצאות וחזרתי לעבוד בספא שעבדתי בו בעבר... במקביל לקידום העסק. לפני יומיים קיבלתי טלפון מהבנקאית שלי ששוב אני בחריגה מהמסגרת (אחרי שהיא הגדילה לי מסגרת אשראי, אחרי שהפקדתי את התוכנית חסכון האחרונה שלי ואחרי הלוואה כמובן) אחרי שהקריאה לי את הפירוט, התגלתה טעות שנעשתה שמיד תיקנתי ואבא שלי גם עזר לי קצת ב1000 שח שהכניס לי לחשבון. אני לא הוצאתי כסף כבר שבועיים, באשראי, אני לא משתמשת, מנסה לחיות מהטיפים שאני מקבלת מטיפולים (שהשבוע במקרה לא קיבלתי) וקודם רציתי להוציא 50 שח שיהיה לי בארנק, וראיתי ששוב אני בחריגה של 200 שח (מהמסגרת המותרת) (הייתי אמורה להיות ב900 שח לפני חריגה) בקיצור, ראיתי את הסוד כבר כמה פעמים, ואני מבקשת ובאמת בחורה שרק מדברת על אופטימיות ולהרגיש טוב ולעשות רק דברים שיגרמו לי להרגיש טוב (שלא עולים לי כסף....) ואני לא מבינה איך הכסף חומק מבין האצבעות שלי - כל הזמן צריכה לקחת מההורים כי המשכורת הראשונה שתיכנס לי תהיה רק עוד חודש ושבוע (כי זו עבודה פרילאנס הם לא משלמים ב10) ואני לא יודעת איך אני מרימה את עצמי. אני מרגישה אבודה, אני רוצה להגיד מילים טובות ולהגיד שאני מצליחה והכסף זורם לי במהירות ובקלות, אבל (ואני יודעת גם שאבל זו חבלה עצמית) כל פעם קורה משהו, שמוכיח לי ההפך. אני יודעת שעוד כמה חודשים אני אהיה במצב טוב במצב נפלא, העסק יתחיל להתרומם, כבר יהיו משכורות קבועות, ולאט לאט עד שמהר מהר אני אוציא את עצמי מהברוך. מה אני יכולה לשנות בגישה שלי שיעזור לי להוציא את עצמי מהברוך ויותר מזה- להרים את עצמי לשפע עושר שקט כלכלי כמה שיותר מהר? תודה על האפשרות לפרוק, ואני יודעת שאני במצב טוב יחסית להרבה אחרים - יש לי משפחה מדהימה ותומכת , יש לי מיטה ואוכל ובאמת כל מה שאנ יצריכה, מגיל 19 הייתי עצמאית ועכשיו אני מרגישה ילדה. אני רוצה לא סתם לחזור לעצמאות, אני רוצה לצאת מהבית שלהם בסטייל, ברוגע כלכלי, לדעת שאני לא אאלץ לחזור אליהם שוב - לא מבעייה כלכלית בכל מקרה. זהו, הייתי צריכה להוציא... פשוט קודם ראיתי את היתרה, וזה שבר אותי, אחרי שבצהריים עשיתי לי דמיון מודרך מדהים איך אני מקבלת טיפ היום, ואיך אני מגיעה הביתה ויש לי דואר שהוא לא חשבונות.... נמאס לי להיות במצב הזה. רוצה שינוי, רוצה תוצאות!!! מאוד. חן

Kiru

New member
לא הבנתי משהו

את חיה רק מטיפים? ללא תשלום סדיר?

chenby

New member
לא מה פתאום

אני מקבלת משכורת...וגם טיפים אבל חזרתי לעבוד שם החודש, וחודש שעבר לא עבדתי לכן רק חודש הבא אני אכניס כסף לבנק... בינתיים אני מסתמכת על הטיפים שהמטופלים משאירים אחרי המסאג'... ואולי אנרגטית אני לא מושכת את זה - כי מתוך 30 טיפולים שעשיתי עד כה, קיבלתי רק פעמיים, ומטפלים אחרים מסביבי אשכרה מקבלים כל פעם שהם עובדים (לא מכל מטופל אבל גם 20 שח ביום זה נפלא...) קיצר... זה המצב. אולי היום יפתיע ויש לי 2 טיפולים בערב שאני אקבל טיפ, או שאני אגיע ויחכה לי טיפ בקבלה.... (זה קשה שהארנק פשוט ריק ואין לך איך להוציא כסף...) מתוך הקושי הזה, תגיע המחוייבות שלי להתקדם... זה בטוח.

זה נראה שאת מוצאת את השאלות והתשובות

יוצא מצב שאת שואלת שאלות ועונה ממש לעצמך למשל שממש קשה לך עם עניין הכסף שאין לך (משהו שעבר לי עלי הרבה פעמיים בחיים) ואת כבר מוצאת את הטעם בזה למשל שהמצב הזה יצור לך מצב של מחויבות להתקדמות הכל לדעתי, נושאים פנימיים. שיהיה לך המון בהצלחה מכל הלב אני יותר מהכל מאחל לך דבר אחד בלבד: לשאול את השאלה הקיומית

chenby

New member
אז אתמול לא חיכה לי

אבל היום כששיחררתי את זה ובאמת לא חשבתי על זה, פתאום המטופלת נתנה לי טיפ לפני שהיא יצאה מהחדר זה ממש שימח אותי. אגב, הייתי היום ב3 שעות אימון קואצ'ינג מטורף לעסק חדש שפתחתי הקושי הזה שאין לי כסף כרגע, הוא רגעי והמחוייבות שלי היא למעשה לעסק. בפעם האחרונה שהייתי תקועה נקרא לזה, בלי כסף, אוקי אז עבדתי כמו חמורה ולאט לאט צמצמתי מינוס עד שיכולתי לנשום שוב... אז נכון, כרגע יש לי 5 שקלים בארנק יותר מאתמול, ועדיין החשבון שלי חסום, אבל! הפעם אני מנקודת התחלה שונה - יש לי עסק! וסיימתי את המחיר של ההשקעה בעסק שלי וכל מה שנותר עכשיו זה באמת להתחיל לעשות את הפעולות הדרושות על מנת להביא הצלחה ושגשוג לפי היעדים שהיום תודה לאל קבעתי לעצמי. קיבלתי כחלק מהאימון, דמיון מודרך מדהים להצבת יעד לעליה מדרגה בעסק שלי. וזה פשוט היה מדהים. אז חזרה לי התחושה וההרגשה של השמחה, ההרגשה הטובה וסוף סוף אני נושמת לרווחה ואני לא מרגישה את המועקה של הכסף, אלא את ההתרגשות מהדרך להצלחה. אז כן, יש לי את התשובות, חלק אני יודעת אותן בעצמי, חלק אני לומדת כל יום - מחדש או נופל האסימון בפעם הראשונה, וזה כזה כיף. אפילו יש לי את האנרגיה שזוגיות תגיע בקרוב.... איזה כיף!

משמח לשמוע ../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif

מרגיש שאת ממש בכיוון
תמשיכי לעדכן! ההודעות שלך לדעתי יכולול להוות השראה להרבה אנשים. אפשר לראות את התהליך שלך דרך ההודעות. את ההתפתחות שלך.

chenby

New member
ותודה!!!!!!! תודה רבה! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo203.gif

chenby

New member
מיכל יקירתי. שינויים מן הקצה אל הקצה :)

קודם כל, טיפים זורמים הרבה יותר, גם החשבון בנק שלי כבר לא חסום (בעזרתה האדיבה של אמא....) ויש לי גם כסף בארנק :) וזה עוד לפני שהכנסתי משכורת... הייתי בכנס לפני שבוע של העסק שלי, יומיים של התעלות, התמודדות, רציתי בהתחלה לברוח מפחד, נשארתי, וקיבלתי את חיי במתנה. העסק שלי מופלא, אני נמצאת במקום שבו אני בעלת עוצמה, שפע אוהבת ואהובה. סביבה תומכת, הפכתי למנהיגה, מצמיחה וצומחת. מחייכת - קמה בבוקר שמה לי שיר שמח ומתחילה לרקוד - רק אחרי זה פותחת את התריסים והולכת לצחצח שיניים. נשארת עם אנרגיה מהממת לכל היום, איזה כיף לי. ממשיכה לעבור אימונים והגעתי לפריצות דרך משמעותיות - ברגע שהבנתי שפריצת דרך משמע לצאת מהמקום המוכר והסביר, הלכתי ועשיתי את הדברים שהכי פחדתי מהם. אפילו נתתי את הטלפון שלי למישהו... :) והוא התקשר :) בקיצור מיכל, תענוג! מהמם! נפלא! איזה כיף הא? תודה ששאלת :)

את השראה! אני מתכוונת לזה ../images/Emo23.gif

עוד כשקראתי את ההודעה הראשונה שלך, הרגשתי את העוצמות שלך וממש הזכרת לי את עצמי
באיזה תחומים את מטפלת? ובאיזה סוגי טיפול?

chenby

New member
אני מטפלת כרגע

בספא... עיסויים, שוודי איורוודה וכאלה, למדתי איזון גוף נפש, דמיון מודרך וריפוי בשחזור גלגולים. ועדיין, ה3 חודשים האחרונים היו השיעור הכי גדול בחיי ועדיין.... לגבי הפחדים שלי ומה אני עושה איתם: ביום ראשון אני מעבירה מצגת עסקית ראשונה לבד - וזה מרגש אותי לא מפחיד אותי מה שאומר לעשות טלפונים להזמין אנשים - שזה הפחיד אותי, והיום אני עושה את זה בקלות הרבה יותר. אני באה מתוך מקום שאני בעלת עוצמה שפע אוהבת ואהובה- זה החזון שלי, מפה אני מתחילה ואז כל שיחה נשמעת אחרת. הטיפולים שלי עוברים מהר ובקלות, ואני מקבלת יותר טיפים וניגשתי בכנס שהייתי לבחור ששמתי עליו עין מההתחלה, והיתה לנו בערב הראשון הליכת מלאכים מדהימה, שחולקה ל5 טורים כי היו 600 איש בכנס, והבחור הזה במקרה היה בטור שלי, וחיבקתי אותו כל כך חזק והוא התמסר לחלוטין - רק עם עיניים עצומות אז הוא לא ידע מי אני, הפריצת דרך שלי היתה לגשת אליו אחרי ולבקש ממנו עוד חיבוק כזה- כלומר לחשוף בפניו שזו היתה אני... למחרת היתה לנו מדיטציה מדהימה על חיבור לפחד והתחייבות לעשות את מה שאנחנו מפחדים ממנו, ואז התחייבתי לתת לו מיד בהפסקה את הטלפון שלי (מה שאומר לאתר אותו מבין 600 איש) ואחרי ההצהרה הזו יצאנו להפסקה והוא בעצמו בא לדבר איתי - שזה היה מטורף. ואז נתתי לו את הטלפון שלי :) בקיצור, יש המון, תשמעי על זה בהמשך הדרך, אשמח לחלוק את התהליך שלי אתכם. חן

WOW !!! ../images/Emo23.gif

חזק ביותר!!!!
מה זה אומר להעביר מצגת עסקית. למי? ובאיזה נושא המצגת? ובאיזה כנס היית שהיה עם הליכת מלאכים? נשמע מעניין!

ואני ממש ממש שמחה בשבילך!!!!

איזה כיף זה!!!!! שאקלית על!
משמח מאד לשמוע על ההצלחות שלך! מה עוד עשית שהפחיד אותך קודם?

chenby

New member
אגב משהו שלמדתי

קראתי עכשיו את ההודעה הראשונה שלי, ומדהים שזה רחוק כאילו שנות אור ממני. כתבתי על חשיבה חיובית, והבנתי, הפנמתי שחשיבה חיובית היא מסוכנת מאוד. כי בדרך כלל היא עוטפת מקום מאוד קשה, פחדים, דרקונים פנימיים למרות שמתחת לכל זה, יש חוסן מאוד גדול - של אמת שלא יוצאת החוצה כי הפחד מסתיר אותה וגם החשיבה החיובית כאילו עוטפת אותה אבל לא נותנת לה לצאת. הכוונה שלי שחשיבה חיובית לבד לא מספיקה. לא מספיק לשבת על הספה מול הטלויזיה ולהגיד אני רוצה אהבה. צריך לעשות משהו - חשיבה לבד, יכולה לת את האנרגיה לעשייה- ומעשייה באות התוצאות של החשיבה החיובית - הדברים שאנחנו רוצים. אם לא הייתי הולכת לכנס הזה, הייתי יכולה להמשיך ולהצהיר אני רוצה אהבה, אני ראויה לאהבה וכו', עצם זה שיצאתי מהמקום המוכר והסביר שלי (הספה לצורך העניין) הייתי במקום שבו יכולתי להכיר מישהו, ולהגיע לפריצת דרך נוספת שהיא לבוא ולחבק אותו לדבר איתו, ולא רק לקוות שהוא יבוא ויתחיל לדבר איתי, לעשות. חשיבה חיובית, כמו בסרט הסוד, היא מופלאה, היא נותנת המון, וגם היא מחוברת לעשייה מסויימת. אפקט הפרפר אומר - שמשק כנף קטן של פרפר בניו יורק יכול ליצור תהפוכות במזג האוויר בסינגפור. אז מבחינתי חשיבה חיובית זה הדבר הראשון האלמנטרי, הבקשות והאמונה, סבבה, משם אנחנו מקבלים איזו השראה או רעיון למעשה שיביא אותנו למקום שבו אנחנו נקבל את משאלות ליבנו. כדוגמא בסרט - מרק ויקטור הנסן - שכתב את מרק עוף לנשמה - מסביר שהוא הצהיר שיש לו 100,000 $ בשנה. ועוד ציין שלא קרה כלום בשבועות הראשונים לאחר מכן, אבל אז במקלחת בא לו רעיון של 100000$ והוא הלך ומימש את הרעיון הזה, לא ישב על הספה וחיכה ל100,000$ שלו. זה העניין. בקשה - חשיבה חיובית ואמונה, עשייה, וקבלה. החיים יפים

העלית נקודה חשובה מאד !!! ../images/Emo45.gif

חשיבה חיובית לבדה לא מספיקה. דרושה גם עשיה!! כמו כן מה שציינת - הכאב שקיים. להרגיש אותו, לתת לו להיות, לרפא אותו. לא להתעלם ממנו. אוהבת את איך שאת כותבת...

אפשר לערוך את ההודעה הזאת

ולשים אותה כמאמר במאמרי הפורום? אם את רוצה, אפשר גם לרשום את המייל שלך שם. מה שתרצי. תעדכני אותי.

chenby

New member
בכיף... אני אוהבת לכתוב

אחד החלומות שלי זה הספר שירים המקסים שאני הולכת להוציא לאור עוד שנה בערך :)

למעלה