שלום אני חדשה! XD

Elizabell

New member
שלום אני חדשה! XD

אני מאוד אוהבת את אלן ריקמן. ראיתי את סרטי הארי פוטר (מי לא?) את תבונה ורגישות, את הנהר האפל - סרט טוב והזוי. ותגידו מישהו פה שמע על הסרט |CLOSET LAND שהוא שיחק בו פעם? זה סרט שבו הוא מגלם שוטר חוקר או משהו כזה והוא חוקר אישה אחת שהיא סופרת ומאשימים אותה בזה שיש רמיזות פוליטיות ספרי הילדים שהיא כתבה...זה מהבנתי מהאתר IMDB.COM אני מה זה רוצה לראות אותו..אבל משום מה לא מראים אותו בטלוויזיה, כן בטח זה סרט שלא מתאים לבעלי לב חלש. הוא שם מתעלל בה, מכה אותה וכל זה...לא נעים לצפייה. אבל זה מסקרן אותי לדעת מה יהיה בסוף. אני ראיתי סרטונים של קטע אחד בסרט ביו טוב והוא שם אוכל תפוח, מתישב על הברכיים שלה, אוכל פלח של התפוח ואחר כך מנשק אותה.
מישהו ראה תסרט?

מלאכית16

New member
המון סרטים שלו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

לא משדרים בארץ.. אם את באמת רוצה לראות סרטים שלו, את יכולה ללכת לחנויות הסרטים והDVD.. למרות שגם שם אין באמת יותר מידי סרטים שלו.. מה שצריך לעשות זה להיות תמיד עם עין פקוחה.. לפעמים ערוצי הסרטים מתחרפנים ושמים סרטים שלו... ואז זה כיף! =) ברוכה הבאה

../images/Emo2.gifחדשה../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo15.gif

הילה כבר ענתה לך, באמת די הרבה סרטים לא מגיעים לארץ... אבל פה ושם אפשר לראות סרטים שלו אם עוקבים ממש ממש טוב
(muse באמת rules
)

ketas

New member
אחח, עוד אחת עם טעם משובח

ג'וני דפ, יו לורי, יו ריקמן כמובן.
צריך להקים לנו אגודת תמיכה. באמת הרבה סרטים לא מגיעים לצערינו, אבל אכן צריך לבדוק מידי פעם בטלויזיה (כמו שיצא לי ליפול כמה פעמים על "משהו שאלוהים יצר" המומלץ) או מקסימום לקחת בDVD אני בעד לשנות רשמית את חתימת הפורום. מהיום יהיה |אלןריקמןבשמלה| ל |אלןריקמןאוכלתפוחבשמלה| הוהאהה!

Thestral

New member
כל-כך לא../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

דבר ראשון, ה|אלןריקמןבשמלה| תמיד ישאר ה,אלןריקמןבשמלה| -מסורת. למרות שאפשר להוסיף נספחים כגון ||אלןריקמןבשמלהאוכלתפוח| או |אלןריקמןבשמלהבקבקביעץהולנדיים| אבל הבסיס תמיד יישאר הבסיס
דבר שני- |אלןריקמןבשמלה| מזכיר לי ימים נשכחים של פוורם שטוף בפיור נוסנס ללא מעצורים. איפה אתם אנשים? יאללה מסיבות טראנסים ערסים בלאגנים. ^_^

מלאכית16

New member
יו גו גירל../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

באמת איפה כולם
כולנו הזדקנו... אנחנו כבר לא מצחיקים יותר..

למעלה