שלום, אני חדשה.XD

Elizabell

New member
שלום, אני חדשה.XD

את מיוז אני מכירה מהתקליט הראשון שלהם... ומאז אני שמעתי אותם כמה פעמים. אבל מאז ששמעתי את השיר ניו בורן אני התאהבתי הם סופית. ומאז יש לי את כל 4 האבומים שלהם. ואני שומעת אותם המכעט כל הזמן. אני בעיקר אוהבת את מת'יו בלאמי. הסולן. המוכשר והחמוד. XD הקליפ שאני הכי אוהבת שלהם הוא סאן בורן שהוא ממש מעניין ומעגניב. הקטע עם המראה, זוכרים? השיר שאני הכי אוהבת שלהם הוא טיים איז ראנינג אאוט. אני אוהבת גם את סטאר לייט מהדיסק החדש, את יוניטנדד ועוד ועוד. אני אשתתף בפורום מיד פעם כשתיהיה לי הזדמנות... אז שיהיה לכולם ערב טוב. אליזבל

Dug E

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני התחלתי לשבוע אותם בזכות הקליפ של ניו בורן. ספרי קצת על עצמך.. אני צחר בן 17 מפ"ת.

Elizabell

New member
אני בת 16 ואוהבת בעיקר לשמוע מוזיקה

ולראות סרטים XD וגם "האוס" *****RULES****** אני במגמת אומנות בתיכון שלי ואני נהנית מאוד במגמה. סוג של אובססיה: יו לורי, יואן מקרגור, ג'וני דפ, קנת' ברנה, אלן ריקמן, ג'יימס ספיידר, ווינסנט פרייס ועוד ועוד... חוץ ממיוז אני שומעת גם את נייטוויש, גרין דיי, מיי כמיקל רומאנס ועוד אבל את מיוז אני הכי אוהבת XD

Apoca1ypse

New member
ברוכה הבאה :)

אחלה שם אישית אני ממש אהבתי בהתחלה את Bliss ו Plugin baby

Stansfield

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני לירון, בת 20
ואם כולם כבר מזכירים שירים שהם ממש אוהבים אז ברגע זה אני עוברת אובססיית Stockholm Syndrome, The Small Print והכי אהוב עלי כבר הרבה זמן זה Citizen Erased

Stansfield

New member
ניו בורן זאת אובססיה כבר הרבה זמן

אבל אני מעדיפה את סטוקהולם עליו

Stansfield

New member
רק הרגע נקלט לי שאת הבת המאומצת

שלי מפורום ג'וני חח שלום שוב!

למעלה